Sponsoring bij HC Barendrecht

Met ruim 1100 leden heeft Hockeyclub Barendrecht een belangrijke positie in de sportcultuur van Barendrecht. De club heeft een enorme groei doorgemaakt en is inmiddels voor ruim 70 teams een sportieve thuishaven. In het beleid van de club streven we ernaar om prestatie en sportplezier hand in hand te laten gaan. We vinden het van groot belang dat er een respectvolle cultuur op de club heerst. 

HC Barendrecht is een ambitieuze club. Er is veel aandacht voor groei. Er is aandacht voor zowel breedte als prestatie sport en zo goed als al onze jeugd- selectieteams spelen eerste klasse of hoger. 

Groeien kunnen we niet alleen. Gelukkig mogen we rekenen op een groot aantal sponsors en businessclubleden die de weg naar HC Barendrecht reeds hebben gevonden. Maar er is natuurlijk ruimte voor meer, want sponsoring is voor HCB een onmisbare bron van inkomsten. 

Met sponsoring creëer je niet alleen naamsbekendheid maar toon je ook maatschappelijke betrokkenheid en een hart voor HC Barendrecht. Sponsoren kan bij HC Barendrecht op verschillende manieren, voor verschillende budgetten. 

Sponsorcommissie.

De sponsorcommissie heeft tot taak bedrijven en personen te interesseren voor het sponsoren van HC Barendrecht . De commissie benadert potentiële sponsors en biedt mogelijkheden op maat. De commissie onderhoudt de contacten met de sponsors en verzorgd meerdere malen per seizoen een informele sponsorborrel. 

Afspraken

Alle sponsoraangelegenheden verlopen via onze sponsorcommissie. Dus ook wanneer je het team van je zoon/dochter wilt voorzien van een trui of een tas, neem eerst even contact op met de sponsorcommissie. Dit is nodig om overzicht te houden. We zijn namelijk heel zuinig op de sponsorafspraken die we al hebben met de reeds -betalende- sponsors en willen deze niet schaden. 

Kleidingsponsoring teams

Sinds een aantal seizoenen heeft HCB een eigen teamwear lijn. Deze is exclusief te koop bij De Hockeywinkel, aan de Ziedewij 13A in Barendrecht. We hebben deze kledinglijn met zorg samengesteld, op basis van de ervaringen in de eerdere seizoenen. Op de HCB teamwear collectie, is het mogelijk om sponsoruitingen te plaatsen. Natuurlijk willen we graag dat sponsors voor de officiele HCB teamwear kiezen. Dat heeft een paar goede redenen:

 
1. als veel teams het aanschaffen, is er een professionele en uniforme uitstraling. 
2. alleen op deze teamwear lijn kan het beschermde HCB logo worden geplaatst. 
3. de vereniging krijgt per team een vergoeding, die we weer kunnen gebruiken om bv ballen te kopen en andere hockeymaterialen. 
4. last but not least krijgen de sponsors 20% korting op de winkelprijs als een heel team in het nieuw wordt gestoken. 

HCB heeft goede afspraken met De Hockeywinkel. Wanneer je als sponsor kiest voor de HCB teamwear, kun je deze zonder tussenkomst van de sponsorcormissie bij De Hockeywinkel je bestelling plaatsen.

Indien teams worden aangekleed met kleding die niet tot de officiële teamwear behoort, en er worden sponsoruitingen op aangebracht, zal er een factuur van € 350,- worden verstuurd aan de manager van het team. 

Bekijk hier de HCB Teamwear brochure 23/24: 

https://issuu.com/sportslabel/docs/hc_barendrecht_sponsormap

Ten slotte

Indien u overweegt om sponsor te worden van Hc Barendrecht of vragen heeft over ons sponsorbeleid, neem dan contact op met de sponsorcommissie. Er zijn vele mogelijkheden voor groot en klein budget. 


Alle sponsoraangelegenheden verlopen via onze sponsorcommissie. Dus ook wanneer je het team van je zoon/dochter wilt voorzien van een trui of een tas, neem eerst even contact op met de sponsorcommissie. Dit is nodig om overzicht te houden. We zijn namelijk heel zuinig op de sponsorafspraken die we al hebben met de reeds -betalende- sponsors en willen deze niet schaden.  

Indien u overweegt om sponsor te worden van HC Barendrecht of vragen heeft over ons sponsorbeleid, neem dan contact op met de sponsorcommissie. 


Mailadres sponsorcommissie ; [email protected]