Trimhockey & recreantenhockey

Trimhockey

Heb je vroeger gehockeyd en zou je wel weer regelmatig willen spelen zonder de wedstrijdverplichting elk weekend? Of sta je elke zaterdag langs de lijn bij je kinderen en lijkt het je leuk om het zelfs ook eens te proberen? Dan is trimhockey dan iets voor jou!

Wat is trimhockey?

Trimhockey is voor iedereen, van beginner tot ervaren hockeyer en voor dames en heren. We starten elke keer met een aantal oefeningen voor techniek, conditie en tactisch inzicht, en daarna spelen we onderling partijtjes op heel of half veld (afhankelijk van de opkomst). Door het gemengde niveau van de spelers kunnen ook de beginners meteen leuk meespelen. Het gaat bij trimhockey vooral om samen op een leuke manier te sporten. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt! Bij voldoende animo organiseren we een paar keer per jaar een wedstrijd tegen een ander trimhockeyteam uit de buurt of schrijven we ons in voor een trimhockeytoernooi. Deelname aan wedstrijden is vrijwillig en staat open voor alle trimhockeyers, ongeacht hun speelniveau.

Tijd: Maandag van 20.30 - 22.00 uur
Informatie: [email protected]
inschrijven: klik hier

Je kunt 3 keer meespelen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna schrijf je je in als trimhockeylid bij HCB via de ledenadministratie.

Recreantenhockey

Heb je hockey ervaring en zin om weer eens te gaan hockeyen? Iedere donderdag avond komt een groep recreanten met veteranen en veterinnen bij elkaar om samen te trainen.

Recreantenhockey is voor de meer ervaren hockeyer en voor dames en heren. We starten elke keer met een aantal oefeningen voor techniek, conditie en tactisch inzicht, en daarna spelen we onderling partijtjes op heel of half veld (afhankelijk van de opkomst). Na afloop wordt er nog gezellig nagepraat in het clubhuis.

Bij voldoende animo zullen we weer een aantal vriendschappelijke wedstrijden proberen te organiseren of schrijven we ons in voor een toernooi.

Tijd: Donderdag van 20.30 - 22.00 uur
Informatie: [email protected]
Inschrijven: klik hier

Je kunt 3 keer meespelen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna schrijf je je in als trimhockeylid bij HCB via de ledenadministratie.