Trimhockey & recreantenhockey

Trimhockey

Heb je vroeger gehockeyd en zou je wel weer regelmatig willen spelen zonder de wedstrijdverplichting elk weekend? Of sta je elke zaterdag langs de lijn bij je kinderen en lijkt het je leuk om het zelfs ook eens te proberen? Dan is trimhockey dan iets voor jou!

Wat is trimhockey?

Trimhockey is voor iedereen, van beginner tot ervaren hockeyer en voor dames en heren. We starten elke keer met een aantal oefeningen voor techniek, conditie en tactisch inzicht, en daarna spelen we onderling partijtjes op heel of half veld (afhankelijk van de opkomst). Door het gemengde niveau van de spelers kunnen ook de beginners meteen leuk meespelen. Het gaat bij trimhockey vooral om samen op een leuke manier te sporten. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt! Bij voldoende animo organiseren we een paar keer per jaar een wedstrijd tegen een ander trimhockeyteam uit de buurt of schrijven we ons in voor een trimhockeytoernooi. Deelname aan wedstrijden is vrijwillig en staat open voor alle trimhockeyers, ongeacht hun speelniveau.

Tijd: Maandag van 20.30 - 22.00 uur
Informatie: [email protected]
inschrijven: klik hier

Aanmelden kan middels het inschrijfformulier op deze website. Na inschrijving krijg je een oproep om mee te komen doen. De eerste 3x kun je vrijblijvend proeftrainen.