Vrijwilligers

Een club als HC Barendrecht kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Gelukkig zijn er bij HC Barendrecht al veel vrijwilligers bereid zich in te zetten voor de club. Denk bijvoorbeeld aan alle coaches en teammanagers. Maar de wedstrijden moeten ook gepland worden, er moeten scheidsrechters opgesteld worden, de materialen voor de teams en op de velden moeten op orde zijn, en zo is er heel veel te doen bij HCB.

Vrijwilliger worden, iets voor jou!?

Waarom zou je vrijwilliger worden? Gewoon omdat het leuk is om wat voor de club te doen. Je bent betrokken bij de club en in een goede sfeer draag je bij aan meer sportplezier bij HC Barendrecht.

Er is altijd plaats voor meer vrijwilligers, in allerlei verschillende functies en commissies. Beschik jij over organisatietalent, heb je zin om een team te coachen, maak je mooie foto’s of ben jij een echte netwerker die de sponsorcommissie verrijkt? Voor ieder talent is wel wat te doen. Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare vacatures. Mocht er niet direct tussen staan wat je zoekt, neem dat toch contact op , want ook dan komen we graag met je in gesprek.

Mailadres : [email protected]

VOG

Bij HC Barendrecht vinden we het belangrijk dat ieder in een sociaal veilig sportklimaat kan sporten. Daarom moeten alle vrijwilligers in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag, VOG. Dit is een verklaring van het Ministerie van Veiligheid en Justitie waaruit blijkt dat het gedrag uit het verleden van een persoon geen bezwaar oplevert voor het gevraagde doel, in dit geval het trainen/coachen/begeleiden van jeugdteams bij een sportvereniging. Als er sprake is van strafbare feiten, dan wordt dus beoordeeld of deze relevant zijn voor het doel waarvoor de VOG is aangevraagd. HCB vraagt het Ministerie alleen te screenen op 'belast zijn met de zorg van minderjarigen’.

Aanvraag

De bestuurssecretaris van HCB start de elektronische VOG-aanvraag op basis van een volledige naam en een e-mailadres. Dat proces verloopt digitaal. Degene voor wie de VOG wordt aangevraagd, krijgt daarna per mail een link met een aanvraagcode doorgestuurd van Dienst Justis (een afdeling van het Ministerie van Veiligheid en Justitie). Na het invullen van de aanvraagcode via DigiD wordt de VOG per post naar het huisadres gestuurd. Dit kan een paar weken duren. De originele VOG dient vervolgens in de afgesloten brievenbus tegenover de 'gevondenvoorwerpenkast' te worden gegooid, waarna registratie zal plaatsvinden.

Meer informatie over de VOG is te lezen op: https://www.justis.nl/producten/vog/

 

Vacatures

Technische commissie
Keeperscoördinator Breedtelijn - recreatieve sport
Lijncoördinator Jongste Jeugd Meisjes E6
Lijncoördinator Jongste Jeugd Funkey
Lijncoördinator Jongste Jeugd Benjamins
Lijncoördinator Jongste Jeugd Benjamins
Coördinator Jongste Jeugd
Lijncoördinator Jongste Jeugd Jongens E6
Trainingscoördinator Zaalhockey
Sponsorcommissie
Relatiemanager
Projecten
Sponsorcommissie
Voorzitter Business Club
Accommodatie
Manager IV (Informatie Voorziening) Er zijn vele vormen van informatie binnen de club.
Hockey Support
Coördinator CS + Arbitragecommissie
Begeleiding Arbitragecommissie
Wedstrijdplanning zondag Wedstrijdsecretariaat en planning
Wedstrijdsecretaris Wedstrijdsecretariaat en planning Jongste jeugd
Evenementen, Activiteiten en Horeca
Commissaris Actcie vrijdag en zondagmiddag
Commissaris Actcie vrijdag en zondagmiddag
Commissaris Actcie vrijdag en zondagmiddag
Commissaris Activiteitencommissie
Commissaris Activiteitencommissie
Commissaris Activiteitencommissie
Commissaris Activiteitencommissie
Commissaris Activiteitencommissie
Commissaris Activiteitencommissie
Lid Activiteitencommissie Jongste Jeugd
Voorzitter Activiteitencommissie Junioren
Lid Activiteitencommissie Junioren
Lid Toernooicommissie
Voorzitter Toernooicommissie
Lid Toernooicommissie
Lid Toernooicommissie
Financiële commissie
Control & Reporting
Staf & Ondersteuning
Lid Tuchtcommissie