Kom hockeyen bij HC Barendrecht

14-4-2023

Hockeyen bij HC Barendrecht is super leuk. We hebben momenteel weer ruimte voor leden van alle leeftijden, zowel voor beginners als voor gevorderde spelers en speelsters. 


HCB is een gezellige club gehuisvest op een prachtig complex met maar liefst 4 schitterende watervelden. Bij ons speel je dus altijd op een waterveld! Daarbij beschikken we over een mooi clubhuis en worden er voor alle leeftijdscategorieen naast hockey gezellige activiteiten georganiseerd. Bij HCB krijg je er een wereld bij! 


Beginnende hockeyers


Beginnen met hockeyen kan op alle leeftijden, vanaf 4 jaar kunnen kinderen het veld op. Om kennis te maken met de sport en onze club, kun je altijd 3 keer vrijblijvend proeftrainen binnen je eigen leeftijdscategorie.  Mail voor meer informatie naar [email protected] . 


Spelers met ambitie 


HCB is naast een gezellige club ook een ambitieuze club. Speel je nu bij een andere club maar ben je toe aan meer uitdaging? Reikt jouw ambitie verder dan de mogelijkheden die je nu hebt? Met name voor jongens is er in de HCB toplijn ruimte voor talent. Mail voor meer informatie naar Mark van der Waal  [email protected]. Onder de toplijn vallen alle selectieteams in de leeftijdscategorieen O12 t/m O18.