Een eigen zaalhockeyhal... Doe mee met HCB!

28-1-2020
EEN EIGEN ZAALHOCKEYHAL… DOE MEE met HCB!

 

Met een blaashal op het terrein van de club,  traint en speelt iedereen straks tijdens de zaalperiode in een mooie hal op onze club. Daarmee kan een einde komen aan het vele rijden naar zalen ver weg. Ook is er straks meer veldcapaciteit, waardoor alle teams er op vooruit gaan qua speelruimte. De jongste jeugd kan dan een uur trainen op een half veld (nu 3 teams op 1 veld) en alle overige teams kunnen een uur trainen op een heel veld (waar we nu vaak met 2 teams op 1 veld trainen).

 

Zo'n blaashal komt er uiteraard niet vanzelf! Naast het vele werk achter de schermen van de diverse commissies, is er ook een financiering nodig. Een obligatielening is zowel voor jou als voor de club heel voordelig. Je kunt jouw steentje bijdragen door zon lening aan de club te verstrekken. 

 

Een obligatielening, hoe gaat dat in zijn werk?

Per 1 april 2020 betaal je een inleg van €1.000 of een veelvoud daarvan. Op de zogenaamde clubliefde obligatie wordt 7.5% rente verstrekt, met een annuïtaire aflossing. In de periode 2020-2030 betaalt HCB je jaarlijks een vast bedrag (€146,-) aan rente en aflossing terug. Zo is de lening in 10 jaar tijd volledig afgelost.
Van dit vaste bedrag schenk je jaarlijks minimaal €75 aan HCB en deze schenking verwerk je in je aangifte inkomstenbelasting waardoor je het kunt aftrekken van je belastbaar inkomen.
Dit heeft twee grote voordelen. Jij krijgt in een looptijd van 10 jaar je inleg terug en de club krijgt een rentevrije financiering waardoor vanaf volgend seizoen zaalhockey op ons eigen complex mogelijk is geworden!

 

Naast de clubliefde obligatie is er de mogelijkheid mee te doen met een zakelijke lening of een rendementsobligatie, bij deze rendementsobligatie is het voordeel voor de club kleiner, maar maak je als investeerder in de blaashal een rendement van 2.5% over je inleg. Wil je meer informatie over de verschillende obligaties of wil je je direct inschrijven, ga dan naar de speciaal hiervoor ingerichte website:https://mijn.obligatieplan.nl/hcbarendrecht.
Op deze site kan je ook de mogelijke vragen die je hebt achterlaten (onder het kopje contact).Met sportieve groet,
Bestuur HCB