HCB kerstdiner en feest.

7-11-2019

Zaterdag 14 december vieren we kerst bij HCB.  Het clubhuis is in gezellige kerstsfeer en de AC leden hebben er alles aangedaan om er een mooie avond van te maken.  De avond is opgedeeld in twee delen;


17.30 - 22.00 uur Kerstdiner voor senioren en trimhockeyers.


We beginnen met een diner en live muziek voor de senioren en trimhockeyers. Het thema van het diner is "Masked Ball”. Koen bereidt een heerlijk 3 gangen kerstdiner en het zal een avond vol verrassingen zijn. 


Aanmelden voor 1 december per mail naar [email protected]. Kosten voor het diner bedragen € 25,00 per persoon, uiteraard is je partner van harte welkom. Het is voor de organisatie heel fijn wanneer er per team wordt aangemeld en betaald. Geef in je mail door welk team je bent en wie er komen. In het mailtje kun je ook je dieetwensen vermelden zodat we daar we rekening mee kunnen houden. De betaling dient voor 8 dec bij ons binnen te zijn op rekening NL32 ABNA0495559210 tav Hockey vereniging Barendrecht.  


22.00 - 02.00 uur Kerstfeest senioren, trimhockeyers en A en B - jeugd.


Vanaf 22.00 uur gaan de stoelen en de tafels aan de kant! DJ Armand is er natuurlijk bij en vanaf dat moment zijn ook de A en B jeugdleden van harte welkom. Ook het thema van het feest is Masked Ball. 


De entree voor leden bedraagt € 5,00 te betalen aan de poort.  HCB leden mogen 1 intro meenemen naar het feest. De intro’s moeten vooraf zijn aangemeld op www.hcb-intro.nl.  Aanmelden van intro's kan vanaf 13 november. 


Een intro komt alleen binnen samen met het HCB lid die hem/haar heeft geintroduceerd en betalen € 7,50 entree aan de poort. 


Let op; om  23.30 uur gaat de poort dicht, dus zorg dat je voor die tijd binnen bent!


Ook voor dit kerstfeest geldt;  Bezoekers onder de 18 drinken geen alcohol,  NO drugs en ID verplicht. Zowel bij de poort als in het clubhuis is alcohol controle aanwezig.