Voorlopige selectie seizoen 2018|2019

3-6-2018

Beste leden,

 

Vanaf nu kunnen jullie de voorlopige selecties van de HCB selectieteams (A t/m D) vinden achter het inlog gedeelte van de HCB website; Mijn HCB. (ga naar Mijn HCB > club -> documenten -> technische commissie)

In samenwerking met de trainers van de jongste jeugd en juniorenteams is de samenstelling tot stand gekomen. Spelers zijn gedurende het seizoen meerdere malen door meerdere personen beoordeeld en in de laatste fase bij het meetrainen bij andere teams.

 

Vanaf dinsdag 5 juni vinden er selectietrainingen plaats volgens het schema dat aan de betreffende spelers gecommuniceerd zal worden. Er zal door de trainers van seizoen 2018-2019 getraind en geĆ«valueerd worden om te kijken wie er nog af zullen vallen naar de breedte en zal er een splitsing gemaakt worden tussen eerste en tweedelijns teams. Afvallers naar de breedte zullen in principe in het eerste breedte team geplaatst worden wat direct volgt op het laatste selectie team. De communicatie van de definitieve selectieteams B t/m D zal plaatsvinden op zondag 24 Juni. Voor de A selectieteams vindt dit plaats op maandag 2 juli.

 

Voor geĆÆnteresseerden zullen we op dinsdag 5 en donderdag 7 Juni tussen 18:30 en 19:30 een uitleg geven over het selectietraject wat in de komende 3 weken zal worden doorlopen. Tevens bieden we (indien gewenst) de mogelijkheid voor een 10 minuten gesprek als u daar de noodzaak toe voelt. Stuur svp een mailtje naar [email protected] om een geschikt tijdstip te vinden en het onderwerp van gesprek.

 

Met vriendelijke groet,

 

Wim Milder

Jorgen Kwinkelenberg

Koen Schelling

Ted Sluijs