Friends & Family toernooi is VOL. Inschrijven kan allleen nog onder voorbehoud.

15-1-2018Op zaterdag 23 juni sluiten we het seizoen af met een gezellig HCB hockeytoernooi gevolgd door een geweldig feest. HCB leden, jong en oud, kunnen een eigen team samenstellen bestaande uit vrienden, familie, buren, clubgenoten of andere gezellige mensen. In je team mogen ook niet-HCB-leden meespelen. Inschrijven kan in de Friends of in de Family categorie. In beide categorieën spelen we wedstrijden op half veld, 8 tegen 8 zonder keeper,  en staat plezier op de eerste plaats.


Aansluitend aan het toernooi gaat het dak eraf bij HCB en gaan we los met de DJ’s van Rave van Fortuin. Deze DJ act is bekend van festivals al Paaspop, Mysteryland en Zwarte Cross. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen, beleef je ieder kwartier een gloed nieuw feest. Er is voor ieder wat wils; Après ski, Zomerhits, HipHop maar vooral die muziek die eigenlijk niet meer kan maar stiekem bovenaan je playlist staat. 


Thema:

Het thema van het toernooi en het feest is "MuziekStijl”   Bedenk een teamoutfit in de stijl van Disco, Hakkûh, HipHop, BoyBand, the 70’s, of andere muziekstijl en sleep de prijs van best geklede team in de wacht.


Inschrijven kan in twee verschillende categorieen;


1.  Friends - Senioren en A jeugd.

Je team bestaat uit minimaal 9 en maximaal 12 gezellige spelers uit de Senioren of A jeugd. In deze poule spelen dames en heren door elkaar. Maar let op: in ieder heren team spelen minimaal 3 dames, en in ieder dames team spelen minimaal 3 heren. Als HCB lid mag je je eigen team samenstellen bestaande uit vrienden, teamgenoten, oud teamgenoten, clubgenoten, familie of ingehuurde toppers. Ook niet-HCB-leden mogen meedoen in je team en enige hockeyervaring is vereist. 


2. Family - Jong en oud vanaf de E leeftijd. 

In deze poule speelt jong en oud door elkaar.  HCB leden kunnen zelf een team samenstellen bestaande uit gezinnnen, vrienden, neefjes en nichtjes, de buren, kortom iedereen vanaf E- leeftijd kan meedoen!  Je team bestaat uit minimaal 9 en maximaal 12 spelers. Ook in deze categorie zijn niet-HCB-leden van harte welkom in en team en is hockeyervaring geen vereiste.


Hoe schrijf je in?

Inschrijven gaat per mail naar [email protected]


Wat willen we van je weten? 


    +  In welke categorie wil je mee spelen ? 

    +  namen van de spelers

    +  geboortedatums van de spelers

    +  aantal jaren hockeyervaring per speler.

    +  de naam van je team.


Inschrijven kan tot vrijdag 1 juni 2018, maar wacht niet te lang want vol = vol! 


Kosten:

Het inschrijfgeld bedraagt € 175,- per team, van maximaal 10 spelers. Dit is inclusief lunch en heerlijk broodje van de BBQ. Voor de elfde en twaalfde speler kun je bijboeken voor € 17,50 p.p. Na inschrijving krijg je van ons een bevestiging en de factuur. De inschrijving is definitief wanneer we de betaling hebben ontvangen. Wil je zeker zijn van een plek, dan kun je vast inschrijven en op een later moment, maar voor 1 juni, de namen van je teamgenoten doorgeven.Heb je vragen? Mail dan naar [email protected]


Datum : 23 juni

Aanvang : 10.00 uur