29 december; jeugd-zaalhockeyclinic met Heren en Dames 1.

23-11-2017
Wil je de kerstvakantie lekker door hockeyen? Dat kan! Want Heren 1 en Dames 1 organiseren samen een leuke zaal-hockey-clinic op 29 december voor de F, E, D en C-jeugd.

Je krijgt met je leeftijdsgenootjes of met je eigen team een uur lang training en persoonlijke aandacht van de top spelers en speelsters van HCB. De clinic zal worden gegeven in de zalen de Waterpoort en de Bongerd in Barendrecht. De F en E-jeugd wordt ingedeeld tussen 10:00 en 14:00 uur en de D en C-jeugd tussen 14:00 en 17:00 uur. Het exacte tijdslot per deelnemer of team maken wij uiterlijk 17 december bekend middels een email.

Je kunt individueel inschrijven maar ook met je hele team tegelijk. Om een team aan te melden, stuur je een mail met  de namen van alle deelnemende teamleden naar [email protected] Voor het individueel inschrijven volstaat een mail naar hetzelfde adres met vermelding van naam kind en team.

De kosten bedragen € 10,— per deelnemer. Het bedrag kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL86BUNQ2291573853 op naam van Jasper Willems (aanvoerder Heren 1) Hierbij graag de volledige naam van het kind en het team vermelden in de omschrijving.

Wij hopen jullie allen te zien op 29 december!

Met vriendelijke en sportieve groet,

HCB Dames 1 & Heren 1