22 juni Friends & Family toernooi - inschrijving open!

6-4-2024
Geen seizoen is compleet zonder het HCB Friends & Family toernooi ! Ook dit seizoen kun je weer meedoen aan deze feestelijke clubdag voor alle leden. 


Ieder HCB lid kan zelf een team samenstellen. Teamgenoten, clubgenoten, ouders, buren, vrienden, familie, je kunt iedereen opstellen, zolang er maar in elk team tenminste één HCB lid speelt. Hockeyervaring is in dit toernooi geen vereiste, zin in een leuke dag wel ! Het toernooi start aan het einde van de ochtend. 


Inschrijven kan in 2 categorieën, in Friends en in Family. In beide categorieën spelen we wedstrijden 8 tegen 8 zonder keeper, dus ieder team bestaat uit minimaal 8 spelers. Gezelligheid en sportiviteit staat voorop! 


     - Friends - 


De teams bestaan uit spelers in de leeftijd van (jong)Senioren en O18 teams.


     - Family - 


Teams bestaande uit spelers van verschillende leeftijden, familie, vrienden, ouders en kinderen. Bij de indeling in deze categorie proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de samenstelling/ervaring van de teams. "Het thema dit jaar is "Club Tropicana”  


Natuurlijk hangt er ook weer een feestelijk thema aan het toernooi. We begeven ons dit jaar in tropische sferen, zon, water en lekker luieren en limbo dansen tussen de wedstrijden door. Leg je handdoekje maar neer, zet je zonnebrilletje op en vergeet je niet in te smeren in Club Tropicana! 


De felbegeerde wisselbeker gaat dit jaar naar het team wat het meest los gaat binnen het thema. De jury kijkt hierbij naar het totaal plaatje, de outfit, attributen, de gehele tropische look! 


Ook het horecateam heeft de zomer in de bol! Zij verzorgen weer een heerlijke lunch en BBQ en natuurlijk is er een tropische cocktail bar! 


Aan het einde van de middag gaat sport over in feest  met een geweldige Dj op het podium. 


Kosten: 


Per team betaal je € 225,- voor maximaal 10 spelers. Heb je meer dan 10 spelers in je team dan betaal je € 22,50 per extra speler bij.  Lunch en BBQ-maaltijd zitten in het inschrijfgeld inbegrepen.


Vaste fans:


Heb je fans die graag meekomen en ook mee willen lunchen en Bbq-en? Dat kan!  Voor € 22,50 lunchen een BBQ-en zij gezellig mee. 


Inschrijven kan wanneer je een team hebt van tenminste 8 spelers. Je kunt tot 2 weken voor het toernooi nog spelers toevoegen. Het is niet mogelijk om plaatsen te reserveren. 


Link naar inschrijfformulier :     https://forms.gle/8gmFYFfeoxWKzbyR8

Heb je vragen? Mail dan naar :  [email protected]