16 december HCB kerstdiner voor senioren, trimhockeyers, ouders en feest voor O18

14-11-2023
Hi party people!

Nu het HCB kerstgala dikgedrukt in jullie agenda’s staat gemarkeerd en je al je vrienden hebt uitgenodigd, zullen we wat meer praktische informatie over de avond met jullie delen.

Diner met piano act. 

Vanaf 18:00 uur zijn de senioren, oud-leden, partners, coaches, trimhockeyers, 18+, ouders, vrienden etc. welkom in het HCB clubhuis. Om 18:30 uur start het diner. Per opgegeven team zullen er lange tafels gedekt staan om aan te schuiven bij het diner. De kosten bedragen €22,50 per persoon. Om je al in de feestsfeer te brengen, per 6 personen krijg je een fles bubbels gratis!Je kunt je team aanmelden via dit formulier:

 https://forms.gle/KtHmGv3aTzjCYdC18 


We zullen kijken naar de mogelijkheden om na afloop van het feest taxi busjes naar Rotterdam te regelen. Mocht er hier behoefte aan zijn (op eigen kosten), vul dit dan a.u.b. in het formulier in.

Je kunt betalen door het bedrag (€22,50 x het aantal personen waar je voor reserveert) over te maken naar: NL32 ABNA 0495 5592 10 T.N.V. Hockeyclub Barendrecht. Vermeld de naam waaronder je reservering is gedaan.  De betaling dient uiterlijk 8 december bij ons binnen te zijn. 

Zorg dat jij en je team zich hebben aangemeld voor dinsdag 12 december 2023?

Tijdens het diner kunnen jullie genieten van een geweldige piano act. Verzoeknummertjes zijn mogelijk! Na afloop van het diner zullen de tafels aan de kant gaan en zal er een DJ aanwezig zijn om er een onvergetelijk feest van te maken.

Voetjes van de vloer - feest met de O18! 

Vanaf 22:00 uur zijn de O18 teams met intro’s welkom. Wel vragen we je je vooraf aan te melden via;

 https://forms.gle/SZ3cjUhX67s2tC7h8.

Per O18 lid is 1 intro welkom. De intro kan alleen naar binnen met degene door wie hij/zij geintroduceerd wordt. Zonder aanmelding kom je niet binnen. De poort is open vanaf 22:00 tot 23:00 uur. Daarna kun je niet meer naar binnen. Het feest is om 02:00 uur afgelopen. Zorg dat je je ID kaart gereed hebt, want geen 18? Geen alcohol en gebruik en in bezit zijn van drugs is niet toegestaan Aanmelden kan tot dinsdag 12   december!

Kosten leden: € 5,-
Kosten intro’s: € 7,50

Betaling vindt plaats aan de poort. Pinnen is mogelijk.
Vragen? Mail dan naar [email protected].

Met feestelijke groeten,
Het HCB kerstteam.