Fysiotherapeut bij HCB

13-9-2023
Op dinsdagavond staat Jesse Dalmiras (sportfysiotherapeut) elke dinsdagavond van 18:30 tot 20:00 uur klaar voor al jullie vragen tijdens het inloopspreekuur in de EHBO ruimte in de gang van de kleedkamers. 

Het bezoek van dit spreekuur is kosteloos. Trainers met vragen zijn uiteraard ook van harte welkom. Mochten jullie buiten de aanwezigheid van Jesse toch advies nodig hebben, of een acuut probleem,  is Jesse ook via whatsapp of telefoon bereikbaar, 0681-485296. 

Wanneer de blessure verder behandelt moeten worden zal er een behandeltraject voorgesteld worden in de fysiotherapiepraktijk, gevestigd in Sportcentrum Wellnesselande. Deze locatie heeft een goed uitgeruste revalidatiezaal en is van alle gemakken (o.a. echoapparatuur) voorzien om sporters optimaal te kunnen onderzoeken en begeleiden naar hervatting van sport. 

Cure+ onderhoudt directe communicatie met sporter, en met goedkeuring ook de trainer, om een zo spoedig mogelijke terugkeer naar de wedstrijd te realiseren. 

Uiteraard is dit geen verplichting, echter om de succesvolle samenwerking voort te zetten hopen wij wel dat zo veel mogelijk leden en trainers gebruik maken van deze samenwerking. ( of eigenlijk niet want dan zijn er veel geblesseerden….. )