20 en 22 februari: Vrijwilligers gezocht voor afbouw blaashal

12-1-2023De laatste weken van het zaalhockeyseizoen zijn aangebroken! Sommige teams spelen nog een paar weken zaalcompetitie, andere teams zijn al klaar. Op zondag 19 februari worden de laatste zaalwedstrijden in onze hal gespeeld. Je zult begrijpen dat we de blaashal daarna weer zo snel mogelijk afbouwen omdat we alle velden nodig hebben om alle teams weer kunnen laten trainen op het veld. De afbouw van de hal staat gepland op maandag 20 februari en woensdag 22 februari. 


Het afbouwen van de hal gaat niet vanzelf en hier is hulp voor nodig, ook die van jou! Op de oproep voor hulp is tot op heden niet genoeg respons gekomen en daarom doen we hierbij een dringende oproep je aan te melden voor maandag en/of woensdag.  We verwachten vanuit ieder team minimaal 2 aanmeldingen. 


TIjdsvakken en werkzaamheden: 


datum 

tijd 

werkzaamheden

maandag 20 februari

vanaf 18.00 uur

vloer uit hal halen 

woensdag 22 februari

13.00 - 17.00 uur

Afbouw hal

woensdag 22 februari

17.00 - 21.00 uur

Afbouw hal


Voor de maandagavond hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen Aanmelden kan middels het invullen van het aanmeldformulier :


https://forms.gle/wnaLukePYBWkRGJM9


Natuurlijk maken we er ook een gezellige activiteit van en zal er voor de inwendige mens gezorgd worden. Dus aarzel niet en meld je aan! Ook jouw hulp is nodig!