KCT hockeyschool techniektrainingen

15-9-2022

Op zondagochtend is de KCT hockeyschool actief op de velden van HCB. Kinderen uit de jongste jeugd en 012-lijn kunnen deelnemen aan de KCT techniektrainingen. 

De trainingen 

Tijdens de trainingen zijn gevuld met uitdagende oefeningen. Allemaal gericht op de ontwikkeling van de hockeytechnische vaardigheden. Er wordt getraind op vaardigheden waarmee je gelijk aan de slag kunt binnen je eigen team.  De kinderen trainen in kleine groepjes waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht. 

De trainers

De trainingen worden gegeven door ervaren KCT trainers met passie voor de sport en het geven van training. Dit alles onder leiding van Jorgen Kwinkelenberg, voormalig trainer van HCB Heren1 en huidig assistent trainer bij HDM Dames 1. 

Doe je mee? 

Deelnemen kan vanaf 4 aaneengesloten trainingen. Per seizoen zijn er 6 series van 4 trainingen waar je aan mee kunt doen, 3 voor de winterstop en 3 na de winterstop. De eerste training van een serie trainingen is tevens een instapmoment voor nieuwe deelnemers.  De KCT techniektrainingen zijn toegankelijk voor spelers van alle verenigingen. 

De trainingen beginnen om 10.30 uur en duren 50 minuten

Kijk voor informatie en aanmelden op www.kct-hockeyschool.com


KCT hockeyschool is een externe partner van HC Barendrecht