Zaalcompetitie per 15 januari; ja of nee?

13-1-2022


Met de persconferentie in het vooruitzicht, hopen we natuurlijk allemaal dat we verder kunnen gaan met de zaalcompetitie.  Zowel de KNHB als wij, als vereniging bereiden ons voor op de herstart van de competitie.  Voor aankomend weekend zijn we voorbereid op 2 scenario’s1 .  Er komen versoepelingen en de zaalcompetitie wordt hervat.


Wanneer er versoepelingen aangekondigd, hervat de KNHB zo snel als mogelijk de zaalcompetie.   Wanneer de maatregelen het toestaan, spelen we vanaf aanstaande zaterdag 15 januari weer zaalcompetitie. De wedstrijden worden volgens schema hervat.  


2.  Er komen geen versoepelingen, en we spelen onderlinge wedstrijden buiten. 


In de afgelopen week hebben zaalteams zich aan kunnen melden voor onderlinge wedstrijden buiten op het veld. Wanneer de zaalcompetitie niet hervat wordt, spelen deze zaalteams onderlinge wedstrijden op het veld. 


Coronamaatregelen. 


Binnen de huidige maatregelen is ons clubhuis gesloten, op de toiletten na. Ook de lockers zijn voor keepers en trainers bereikbaar. Kleedkamers zijn gesloten. 


Publiek is zowel bij de oefenwedstrijden als bij trainingen voor alsnog niet toegestaan


Mocht hier na de persconferentie van vrijdag 14 januari verandering in komen, dan lees je dat vrijdagavond op de website. 


Klik hier voor de huidige coronamaatregelen bij HCB


Heb je vragen mail naar [email protected]