Vacature: Content beheer IV middelen

1-12-2020

Heb jij talent voor het maken en beheren van digitale informatie? Dan zijn we naar jou op zoek!  HCB beschikt over meerdere digitale informatiemiddelen die vragen om goed beheer. Hieronder vallen onder andere het LED scherm op veld 1 en de TV schermen in het clubhuis en wie weet wat de toekomst nog brengt. 

Jouw rol is informatie zichtbaar maken op de diverse bestaande middelen en mee te denken over eventueel nieuwe toepassingen. Denk hierbij aan sponsoruitingen, wedstrijdschema’s in het clubhuis, clubnieuws en dergelijke. Uiteraard ben je vrij om verdere mogelijkheden te onderzoeken.  Daarnaast zorg je ervoor dat alle software up to date is. 

Je hebt er zin om samen met veel andere vrijwilligers te bouwen aan HCB, je bent communicatief vaardig en hebt aandacht voor kwaliteit.  In de praktijk werk je samen met sponsoring, accommodatie, PR en communicatie.  

Voor het maken van de content ben je bekend met;

-   Adobe Photoshop (voor het vervaardigen of bewerken van beeld). 

  • Adobe After Effects (voor het vervaardigen of bewerken van reclameboodschappen / animaties / video).
  • Adobe Premiere (voor het vervaardigen of bewerken van videobestanden).

kijk voor een meer uitgebreide beschrijving op  https://bit.ly/managerIV of mail naar Wouter Verbeek - bestuurslid Accommodatie  - [email protected]