Corona positief getest, wat nu?

9-9-2020

In de afgelopen week zijn helaas ook een aantal van onze leden positief getest op het corona virus. De besmetting heeft, volgens de GGD, niet bij HCB plaatsgevonden.

 Wanneer je positief getest wordt op het virus, doet de GGD een bron en contact onderzoek.  Indien nodig wordt door de GGD contact opgenomen met teamgenoten en/of de verenigingsmanager Marianne Beenen.  Daarnaast vertelt de GGD je hoelang jij en eventuele gezinsleden in thuisquarantaine moeten. Het spreekt voor zich dat je gedurende die dagen niet naar HCB komt. 

Wanneer je positief bent getest, willen we je vragen dit te melden aan Marianne. Dit kan per mail naar [email protected], maar je kunt haar ook even bellen op 06 24 09 67 91. Uiteraard wordt je melding vertrouwelijk behandeld, maar vindt je het vervelend, dan mag je de melding ook, anoniem,  via je teammanager of aanvoerder (seniorenteams) doen. Melden via vriendjes/vriendinnetjes is niet mogelijk. 

Op deze manier houden we een overzicht van aantal besmettingen binnen de vereniging en kunnen we eventuele stappen met de GGD overleggen. 

Uiteraard geldt, heb je klachten, dan blijf je thuis en laat je testen.