Deelnemers en bezoekersinformatie Super A finales.

14-5-2019

Op  zaterdag 1 juni is Hockeyclub Barendrecht gastclub voor de landelijke finales in de KNHB Super A competitie. De 16 allerbeste teams uit A-categorie komen naar Barendrecht om te strijden om het kampioenschap. Als vereniging zijn we er trots op om deze teams te mogen ontvangen en we zullen er alles aan doen om er voor teams en hockeyfans een onvergetelijke dag van te maken. 


De deelnemende teams zijn: 


Meisjes A                                                 Jongens A


Oranje Rood MA1 Pinoké JA1                 
Pinoké MA1 Hurley JA1
Alliance MA1 Naarden JA1
Ring Pass MA1 Phoenix JA1
Rotterdam MA1 Almere JA1
Myra MA1 Maarssen JA1
Leonidas MA1 SCHC JA1
Kampong MA1 Ring Pass JA1


Hieronder wat praktische informatie omtrent deze dag. 


Aanvang


10.00 uur.


Adres en route 


Je vindt HC Barendrecht aan de `Zuidercarnisseweg 101, 2993 AZ in Barendrecht. Het complex is gemakkelijk bereikbaar en ligt vlakbij afslag 20 (Ikea) van de A29. Voor het complex is een grote parkeerplaats. Kom je met een bus, dan is er parkeerruimte aan de overkant op het terrein van het kinderdagverblijf  "Wiedewei Buitengewoon” Natuurlijk kunnen teams wel eerst voor het complex afgezet worden. 
Het complex


Het HCB complex bestaat uit 4 velden, waarvan 2 water en 2 semiwatervelden. Daarnaast is er een ruim opgezet clubhuis met een gezellige bar, 6 kleedkamers en een EHBO ruimte.


Horeca


HCB beschikt over een uitstekende horeca waar snacks en verse broodjes te krijgen zijn. 


Voor deelnemende teams staat een heerlijk sportlunch-buffet klaar met broodjes, een rijke keuze aan beleg, verse pastasalade en een keuze uit melk of vruchtensap. We willen je vragen om je hiervoor vooraf per mail aan te melden en het aantal personen door te geven aan Koen van Everdingen [email protected]. Aanmelden kan t/m woensdag 29 mei.


Kosten € 7,50 per persoon. 


Let op : Bij HCB is het niet toegestaan om zelf meegebrachte maaltijden en dranken te nuttigen en er kan alleen met PIN betaald worden.


Ook na de prijsuitreiking blijft de horeca open en bieden wij de mogelijkheid voor teams om te blijven eten. Onze barmannen Koen en Ross bereiden een heerlijke gerechten op hun Big Green Egg. Met hamburger, worstje, saté van kippendij, frisse salade, verse friet en stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Vanaf 15.00 uur gaat de BBQ aan en kan je ,wanneer het jullie uitkomt, met je team aanschuiven. 


Kosten € 15,00 p.p.  Ook de BBQ kun je vooraf reserveren via [email protected]


Rook en alcoholbeleid


Roken is op het gehele complex niet toegestaan tot 20.30 uur. In overleg met de KNHB zal er voor aanvang van de laatste wedstrijd geen alcohol worden geschonken. 


Mocht je vragen hebben over deze dag die niet hockey gerelateerd zijn, stuur dan een mail naar Marianne Beenen, [email protected]