Trainers gezocht voor G-Hockey clinic

19-12-2018

Al enige tijd leeft binnen HCB het idee om G-Hockey te introduceren. Als eerste stap daarnaar toe, organiseren we een clinic voor kinderen van 7 t/m 14 jaar met een beperking.  


Om de clinic goed te laten verlopen, is intensieve begeleiding nodig. Hiervoor zijn we op zoek naar HCB hockeyers uit de Seniorenteams en A-jeugd. 

Wat gaan we doen?


De trainingen

De clinic is verspreid over een 4-tal dinsdagavonden, d.d.:  26 maart, 2 april, 9 april en 16 april 2019, van 17.00 tot 18.00 uur.  De trainingen worden gegeven onder leiding van Jorgen Kwinkelenberg, trainer/coach van HCB Heren 1.  Hij zal de trainers begeleiden in het geven van oefeningen en begeleiding van de deelnemers. De deelnemers worden intensief begeleid, per 3 kinderen is 1 trainer nodig.  


Informatieavond voor trainers

Op dinsdag 19 maart is er van 19.00 - 20.00 uur een voorlichtingsavond. Hier geven we je alle informatie over de clinic en het training geven aan kinderen met een beperking.


Mocht je enthousiast zijn geworden en een bijdrage willen leveren aan deze bijzondere clinic, meld je dan aan op mailadres  [email protected]


Wanneer je eerst nog vragen hebt, horen we die uiteraard ook graag van je. Het is, voor organisatie en deelnemers wel van belang dat je zowel op de voorlichtingsavond als alle trainingen beschikbaar bent. 


We horen graag van je!


Met sportieve groet,


Commissie G- Hockey:


Roos Struik-Droogendijk

Boris van Beek

Jorgen Kwinkelenberg 

Koen Schelling.