Gezocht; versterking in het wedstrijdsecretariaat

29-8-2022
Als wedstrijdsecretaris ben je de contactpersoon voor competitiezaken. Teams kunnen bijvoorbeeld verzoeken indienen voor speeltijden, maar ook foutief ingevoerde standen melden. De wedstrijdsecretaris communiceert met de bond, andere clubs en intern met teammanagers en commissies. Na een competitieweekend controleer je de wedstrijdformulieren op onrechtmatigheden en opmerkingen.  In geval van afgelastingen zorg je voor de digitale afhandeling. 

Het wedstrijdsecretariaat wordt bezet door 4 vrijwilligers; een JJ wedstrijdsecretaris, twee wedstrijdsecretarissen voor de junioren en één voor onze senioren die met elkaar nauw samenwerken.

Het wedstrijdsecretariaat is een onderdeel van Hockey-support. Hieronder valt de arbitragecommissie, materiaalcommissie, planning wedstrijden en het wedstrijdsecretariaat. Hockey support wordt geleid door Frank vd Heuvel, bestuurslid. 

Wil jij bijdragen aan het hockeyplezier van onze teams? 

mail naar Frank vd Heuvel [email protected].  Hij kan je meer vertellen over de functie, de tijdsbesteding en wat er van je verwacht wordt.