KCT zaaltechniektraining in de kerstvakantie

6-11-2021Met KCT de zaal in !Zaalhockey is leuk, snel en dynamisch en vergt goede hockey technische vaardigheden. En met wie kun je deze vaardigheden beter trainen dan met de trainers van de KCT hockeyschool?  


In de kerstvakantie organiseert KCT een serie van 3 uitdagende zaaltrainingen voor de jongste jeugd en D in de nieuwe blaashal van HCB. De trainingen worden gegeven onder leiding van Jorgen Kwinkelenberg. 


Wat gaan we doen?


Zoals je misschien weet staat KCT bekend om om de uitdagende oefeningen,  allemaal gericht op verbetering van je hockey technische vaardigheden. Hiervoor gebruiken we de nieuwste trainingsmaterialen en zul je je tijdens de trainingen geen minuut vervelen. Trainen bij KCT betekent actie! Zaalhockey is uitermate geschikt om techniek te trainen. De skills uit de zaal neem je na de winterstop ook weer mee het veld op! 


Wanneer ? 


28 dec ’21, 4 jan ’22 en 7 jan ’22


De trainingen beginnen om 10.30 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zullen er ook later groepen beginnen. 


Kosten


€ 49.00 voor 3 trainingen van een uur


Gezien de opbouw in de trainingen is het alleen mogelijk om voor 3 trainingen in te schrijven. De trainingen zijn ook toegankelijk voor kinderen van andere verenigingen.Heb je vragen? mail naar [email protected]


aanmelden  kan via de website www.kct-hockeyschool.comKCT hockeyschool is een externe partner van HCB