Zaterdag 30 oktober : Ghost Night ! A/B/senioren feest.

13-10-2021


Jullie hebben er lang op moeten wachten, een HCB- AB/senioren hockeyfeest. Eindelijk is het zover! Op zaterdag 30 oktober zal er na 1,5 jaar stilte weer een AB/senioren feest komen. Onze activiteitencommissie is druk bezig met alle voorbereidingen binnen het thema Halloween . 

Het bestuur heeft voor de keuze gestaan tussen uitstellen of feesten binnen de maatregelen. Iedereen begrijpt dat jullie wel toe zijn aan een feestje en daarom is voor het laatste gekozen.

Feesten mag tot 00.00 uur, daarom begint het feest vroeger dan dat je gewend bent, om 20.00 uur. Inloop kan tot 21.00 uur, daarna is de poort dicht. 

coronacheck = groen scherm in de coronacheck-app

Bij alle bezoekers doen we bij de poort een coronacheck, je mag naar binnen als je een groen scherm kunt aantonen in de coronacheck-app. Het groene scherm heb je wanneer je volledig bent gevaccineerd of een test voor toegang hebt gedaan, maximaal 24 uur voor aanvang van het feest. Een afspraak voor een test voor toegang, kun je maken op www.testenvoortoegang.org

Alle bezoekers zijn in bezit van een geldig ID

Er is extra beveiliging ingehuurd om de instroom bij het hek in goede banen te leiden en toezicht te houden tijdens het feest zowel in als om het clubhuis. Bij de poort zal ook controle plaatsvinden op het in bezit zijn van alcohol en/of drugs en indien nodig zal de beveiliging bezoekers fouilleren en/of een alcohol-blaastest afnemen. 

Alle bezoekers krijgen bij de poort een polsbandje waarmee je laat zien dat je geregistreerd bezoeker bent. Iedereen op het complex, zonder bandje, zal worden begeleid richting uitgang. Er zal strenge controle zijn op de zogenaamde ‘hekklimmers’ 

Aanmelden; 

Vol !  Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. 


Entreekosten:

leden                       €   8,00    (contant)
intro’s / oud leden  €  12,00   ( contant)


We wensen jullie allemaal een geweldige avond !

Namens de AC, tot de 30ste !