28 aug HCB Friends & Family toernooi - VOL

9-6-2021We beginnen volgend seizoen met een feestje.  Zaterdag 28 augustus organiseren we weer het HCB Friends & Family toernooi. Een hele dag hockeyen, feesten, foods & drinks van Koen en Ross en in de loop van de middag muzikaal spektakel ! 


Het thema van dit jaar is 

Summer of Love

dress to impress!


De teamindeling voor die dag ligt geheel in jouw handen. Stel een leuk team samen met andere HCB-ers, familieleden en/of vrienden. Ook spelers die geen lid zijn van HCB mogen meedoen, maar in ieder team speelt tenminste 1 HCB lid. Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 gezellige spelers. Hockeyervaring is geen vereiste. 


Inschrijven kan in 2 verschillende categorieën:


Friends - senioren en A jeugd   - VOL


In de Friends poule spelen onze senioren en A jeugd. Maak een leuk team waarin je zowel heren als dames kunt opstellen. Ook niet- HCB leden vanaf de A leeftijd en ouder mag je opstellen. Het is helemaal aan jou! Maak een gezellig team samen met andere HCB spelers of speelsters, bel je teamgenoten uit vervlogen tijden, studiegenoten of vakantievrienden. Het maakt niet uit, ook spelers zonder hockeyervaring zijn welkom in je team.


Family - Jong en oud vanaf  F leeftijd - VOL


In de Family poule speelt jong en oud door elkaar. HCB leden kunnen zelf een gezellig team samenstellen bestaande uit gezinsleden, ooms en tantes, neven en nichten, vrienden, buren. Maak bijvoorbeeld een leuk team samen met vrienden en hun kinderen. Het kan allemaal, het is jouw kans je eigen dreamteam te bouwen! Hockeyervaring is geen vereiste, zin in een feestje wel!Op het veld. 


In alle categorieën spelen we wedstrijden van 8 tegen 8 spelers op een half veld, zonder keeper. Het dragen van een bitje is verplicht en scheenbeschermers zijn een aanrader. 


Buiten het veld


Het Friends & Family start rond een uur of 10 in de ochtend en duurt de hele dag. Koen en Ross serveren een uitgebreide lunch met verse broodjes, een variatie aan beleg, en heerlijke salades. In de loop van de middag verschijnt Dj PJ ten tonele die in een rap tempo HCB ouderwets op zijn kop zal zetten. Ook verwelkomen we Guus Bok, bekend van die hele gezellige HCB pubquiz. Gegarandeerd feest! 


Foods en drinks


Natuurlijk mogen we ook tijdens het toernooi rekenen op de heerlijke maaltijden van Koen en Ross. Lunch en BBQ zijn inbegrepen in het inschrijfgeld.  


Kosten


De kosten bedragen € 175,00 per team van maximaal 10 spelers. Dit is inclusief lunch en BBQ aan het einde van de middag voor 10 personen. Voor de elfde en twaalfde speler kun je bijboeken voor € 17,50 per persoon. 


 

Heb je vragen of goede ideeën ? Mail naar [email protected]


We hopen in augustus dit toernooi weer zonder coronabeperkingen te kunnen organiseren,

Mocht er vanuit de overheid een max aantal deelnemers gelden, 

dan zal deelname op volgorde van inschrijving gaan.