Horeca open vanaf vrijdag 12 juni.

6-6-2020
De gemeente Barendrecht heeft onze horeca partner Koen groen licht gegeven om het terras te openen.  Vanaf vrijdag 12 juni is het terras open op vrijdag en zondag.  Leden en ouders van leden kunnen, wanneer het weer het toelaat, weer genieten van een hapje en drankje op de club.  Het terras gaat op vrijdag om 17.00 uur open en is op zondag geopend tijdens de trainingen. 

Uiteraard hebben we te maken met de geldende horeca richtlijnen tegen verspreiding van het virus en de afspraken die we hebben gemaakt met de gemeente Barendrecht. 

Op het terras geldt;

- personen boven de 12 jaar oud houden 1,5 meter afstand van elkaar, behalve wanneer   je in hetzelfde huis woont.
- consumpties mogen alleen zittend,  genuttigd worden
- ga niet op een gemarkeerde plaats zitten.
- consumpties verplicht. 
- mensen met verkoudheidsklachten, koorts etc worden niet toegelaten.

Ouders zijn van harte welkom om op het terras te genieten van een drankje, maar we willen je er wel op wijzen dat horeca en hockey nu gescheiden zijn. 

Het terras is afgezet met lint, en het is niet toegestaan voor terras bezoekers om hierbuiten te treden. Om een boete te voorkomen zal hierop streng gecontroleerd worden. Het complex is dus uitsluitend toegankelijk voor ouders die plaatsnemen op het terras en hier ook consumpties nuttigen.


Het terras biedt plaats aan 50 personen, reserveren is niet mogelijk en vol = vol.

Als wij met elkaar deze versoepeling weer net zo goed uitvoeren als de richtlijnen in de voorgaande weken, gaan wij samen nog een hele fijne, gezellige en sportieve zomer tegemoet.

Sluit het seizoen af met een team BBQ.

De opening van de horeca biedt voor teams ook de mogelijkheid om het seizoen af te sluiten met een gezellige BBQ op de club. Voor € 15,- per persoon serveert Koen heerlijke broodjes hamburger, sateh van kippendij, worst, gegrilde groente, frites en salade. Voor kinderen onder de 12 is dit misschien wat veel en zij kunnen voor € 7,50 een broodje hamburger met frites eten. 


En buiten dat het gezellig is, het eten zoals gewend top, support je ook nog eens een clubvriend! Informatie en reservering bij Koen via [email protected]