Nu bij HCB; Techniektraining voor Jongste Jeugd en D-jeugd in de KCT Hockeyschool

8-2-2020

Speciaal voor de Jongste Jeugd en de D-jeugd, is er vanaf nu de mogelijkheid om extra te trainen op technische hockeyvaardigheden. Zondag 8 maart is de eerste serie van 4 weken gestart.  Begin april start een nieuwe ronde. 


De trainingen worden gegeven onderleiding van Jorgen Kwinkelenberg. Jorgen is hockeytrainer van beroep en heeft een enorme passie voor de sport. Als speler bracht hij het tot de hoofdklasse. Als trainer heeft hij afgelopen 18 jaar jeugdteams getraind en gecoacht. Met zijn hockeyschool wil hij zijn enthousiasme voor de sport overbrengen en kinderen de kans bieden extra tijd in hun ontwikkeling te steken. 


Bij HCB is Jorgen geen onbekende, want sinds 2016 is hij trainer/coach van het eerste herenelftal van HCB. Naast zijn werkzaamheden voor HCB, geeft hij ook training aan Jongens B1 van HDM en is zijn hockeyschool reeds actief bij DDHC in Raamsdonksveer.


De trainingen zijn puur gericht op het verbeteren van technische hockeyvaardigheden. Er wordt training gegeven in groepen van 10 a 15 kinderen. De kinderen leren spelenderwijs skills waarmee ze in hun spel gelijk aan de slag kunnen. 


Voor informatie en aanmelden mail je naar [email protected].