HC Barendrecht teamwear collectie 2019/2020

4-7-2019

Ook dit jaar heeft HCB, naast het wedstrijdtenue, weer een mooie teamwear collectie bestaande uit trainingspak, jasjes en hoodies van het merk TK. Alle items uit de collectie zijn los verkrijgbaar waardoor je zelf de outfit kunt samenstellen. Naast kleding zijn ook de bekende TK hockeytassen weer opgenomen in de HCB kledinglijn. De kleding en de tassen zijn exclusief verkrijgbaar bij De Hockeywinkel (voorheen GoalieGoods)

Sponsoring.


Als bedrijf is het mogelijk om een team te voorzien van teamwear met jouw bedrijfslogo. Zo komt jouw bedrijf onder de aandacht en maak je een team blij met een mooie outfit. Daarnaast steun je ook nog eens de club want een deel van het bestede bedrag wordt door De Hockeywinkel in de vorm van een kick-back-fee aan HCB gegeven. 


Aan teamsponsoring zijn ook een aantal regels verbonden. Zo mag alleen de officiele HCB teamwear voorzien worden van het HCB logo. Mocht er voor een andere leverancier of andere kleding worden gekozen, dan is het niet toegestaan het beschermde HCB logo te gebruiken, en zal een sponsorbijdrage van € 350,- per team per seizoen door HCB worden gefactureerd. 


Heb je vragen over sponsoring mail dan naar Wim Milder [email protected]


GoalieGoods wordt De Hockeywinkel.


De HCB teamwear en ook het wedstrijdtenue zijn exclusief verkrijgbaar bij De Hockeywinkel, voorheen GoalieGoods. Een nieuwe naam voor vertrouwde service. Aanvankelijk kwam de naam GoalieGoods voort uit de keepersschool van Pirmin Blaak, GoalieWorks. In het afgelopen jaar heeft GoalieGoods zich ontwikkeld tot een specialist waar spelers van elke veldpositie terecht kunnen voor al hun hockeyspullen. HCB leden profiteren standaard van 10% korting op hun aankopen.


Het adres is nu nog Rijksstraatweg 171 te Ridderkerk, maar De Hockeywinkel gaat verhuizen en zal zich begin volgend seizoen vestigen in barendrecht.  Zodra de verhuizing is gedaan zullen we iedereen daarvan op de hoogte stellen. 


Voor teams is het mogelijk om een pas-sessie af te spreken. Mail hiervoor naar Marjolein Lelieveldt  [email protected].