Zaterdag 8 juni; Dames 1 & Heren 1 clinic voor C, D en Jongste Jeugd

3-5-2019

Heb jij zin in een dag hockey met de allerbeste hockeyers van onze club? Dat kan! Op zaterdag 8 juni is het nl Dames 1 en Heren 1 dag bij HCB. Spelers uit de Jongste Jeugd, D en C lijn kunnen zich opgeven voor deze super leuke clinic die de Dames en de Heren samen organiseren. 


Wat gaan we doen?

Natuurlijk gaan we heel veel hockeyen! Maar daarbij is er ook tijd voor spelletjes, grapjes en heel veel plezier. We eten lekker poffertjes bij Koen. Aan het einde van de dag ben je weer vele hockeytrucjes rijker en weet jij wat de weg is naar het eerste van HCB.  Ook kun je ook thuis vertellen hoe hard je kunt slaan want met dank aan onze clubsponsor VOLVO staat er een echte snelheidsmeter voor je klaar, waar ook nog eens leuke prijzen mee te verdienen zijn. De dag begint om 10.00 en is om 15.00 weer afgelopen. 


Doe je mee?

Meld je aan per email naar [email protected]

De kosten bedragen € 25.00 p.p (incl poffertjes, limonade en een ijsje) . De opbrengst gaat naar Dames 1 en Heren 1 die op deze manier sparen voor een trainingsweekend. Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail.