Opzeggen lidmaatschap tot 15 mei boete-vrij.

16-4-2019
Het einde van het seizoen komt er weer aan. Natuurlijk hopen wij dat alle leden het erg naar hun zin hebben en bij HCB zullen blijven, maar de ervaring leert dat er aan het einde van het seizoen toch een aantal opzeggingen komen.

Uw lidmaatschap bij HCB wordt automatisch voor een jaar verlengd. Blijf je het volgende seizoen gewoon hockeyen bij HCB, hoef je dus verder niets te doen. Is het rekeningnummer waar wij de contributie van afschrijven recent veranderd? Geef dit dan nog wel even door. 

Al opgezegd?
Dan heb je als het goed is hier een bevestigingsmail gekregen, zoniet, mail dan nogmaals naar Nichan Neuteboom [email protected]

Procedure van opzegging.
Wanneer je volgend seizoen niet meer bij HCB wil hockeyen, kun jeboetevrij opzeggen tot 15 mei 2019. 
  • opzeggen kan alleen per mail naa r[email protected]
  • je krijgt een bevestigingsmail, wat geldt als enig wettig bewijs.
  • Wannneer je opzegt na 15 mei, worden kosten berekend; een halve contributie bij opzegging tot 1 september 2019, daana volledige contributie. 
Daarbij horen we graag van je waarom je besloten hebt om het lidmaatschap te beƫindigen. Is de reden simpel, zoals bij een verhuizing, dan is het goed voor de statistiek. Ligt het op een ander vlak, dan kunnen wij er met het oog op de toekomst wellicht nog iets van leren.

Waarom al voor 15 mei?
Dat de opzegging voor 15 mei binnen moet zijn, heeft te maken met de ledenopgave die wij op onze beurt aan de KNHB moeten doen. Als wij leden te laat afmelden bij de hockeybond, zijn wij als vereniging voor dat lid een jaar lang bondscontributie verschuldigd. 

Daarnaast moeten wij tijdig de teams voor een volgend seizoen indelen en aanmelden bij de bond. Dat is op zich altijd al een hele puzzel, maar het wordt nog lastiger als er achteraf opzeggingen bij komen.


Met sportieve groet,

Ledenadministratie HC Barendrecht.