29 juni 2019 Friends & Family toernooi, schrijf nu in! BIJNA VOL!

26-3-2019

Evenals vorig jaar sluiten we het seizoen af met het HCB Friends & Family toernooi. Het toernooi waar HCB leden een eigen team kunnen samenstellen bestaande uit vrienden, familie, buren, clubgenoten of zelfs ingehuurde toppers. In de teams mogen dus ook niet-HCB leden meespelen. 


We spelen 8 tegen 8 op een half veld. Er zijn 2 categorie├źn waarvoor je kunt inschrijven: 


1.  Friends - Senioren en A jeugd.

Je team bestaat uit minimaal 9 en maximaal 12 gezellige spelers uit de Senioren of A jeugd. In deze poule spelen dames en heren door elkaar. Maar let op: in ieder heren team spelen minimaal 3 dames, en in ieder dames team spelen minimaal 3 heren. Als HCB lid mag je je eigen team samenstellen bestaande uit vrienden, teamgenoten, oud teamgenoten, clubgenoten, familie of ingehuurde toppers. Ook niet-HCB-leden mogen meedoen in je team en enige hockeyervaring is handig. 


2. Family - Jong en oud vanaf de E leeftijd. 

In deze poule speelt jong en oud door elkaar.  HCB leden kunnen zelf een team samenstellen bestaande uit gezinnen, vrienden, neefjes en nichtjes, de buren, kortom iedereen vanaf de F-jes kan meedoen!  Je team bestaat uit minimaal 9 en maximaal 12 spelers. Ook in deze categorie zijn niet-HCB-leden van harte welkom. Hockeyervaring is geen vereiste. 


Buiten de lijnen.

Uiteraard maken we er weer een feestelijke dag van! Al in de middag start op het podium een super gave line-up van verschillende DJ's die weten hoe je een feestje bouwt. Op het podium huldigen we de veldkampioenen van seizoen 18/19 en Koen en Ross staan garant voor een grote BBQ voor alle toernooi deelnemers! Voor de kinderen zal na afloop van de wedstrijdjes een springkussen op een veld staan. 


Het thema van dit jaar is ; Good vibes, bad style! 


Of dit nu over je outfit gaat, of over je hockeykwaliteiten, we gaan het zien! Uiteraard is er voor de beste outfit een passende prijs! Leef je uit!


Kosten.

De kosten bedragen € 175,00 per team van max 10 personen. Voor deelnemer 11 en 12 betaal je € 17,50 per persoon extra. Hiervoor speel je mee in het gezellige toernooi,  staat voor jou en je team een heerlijke lunch klaar, en aan het einde is er een goed gevuld BBQ bord voor alle deelnemers.


Inschrijven

Hoe schrijf je in?

Inschrijven gaat per mail naar [email protected]


Wat willen we van je weten? 

    +  In welke categorie wil je mee spelen ? 

    +  namen van de spelers

    +  geboortedatums van de spelers

    +  aantal jaren hockeyervaring per speler.

    +  naam van het teamInschrijven kan tot vrijdag 8 juni, maar wacht niet te lang want vol = vol! 


 Heb je vragen? Mail dan naar [email protected]