Frank Middelhoek vanaf volgend seizoen nieuwe trainer HCB Dames 1

24-3-2019
Bestuur en TC zijn blij te kunnen melden dat vanaf volgend seizoen Frank Middelhoek de nieuwe trainer/coach van HCB Dames 1 zal zijn. We kennen Frank bij HCB als trainer/coach van JA1 en MA1, maar ook buiten onze club heeft Frank een rijke ervaring op het gebied van trainen en coachen. In het huidige seizoen is hij ook trainer/coach van het eerste heren elftal van Dordrecht, en eerder was hij onder andere actief bij Derby, Cartouche H1, Zoetermeer, Souburgh, HC Rotterdam MA1/D1 en Leonidas. 

De binding met HC Barendrecht gaat verder terug. Bij oprichting van HC Barendrecht (door onder andere zijn vader en erelid Hein), behoorde Frank tot de eerste leden. Als 16-jarige speelde Frank in het allereerste Heren 1 van onze vereniging, toen nog THVB, en begon tevens al op vroege leeftijd met het trainen en coachen van jeugdteams. Hij zal aankomend seizoen ook een nog nader te bepalen jeugdteam gaan begeleiden. We zijn heel blij dat we naast een ervaren professional met veel liefde voor het spel, ook een bevlogen HCB’er te kunnen aanstellen. 

Frank volgt hiermee Arjen Laar op. Arjen is bezig aan zijn tweede seizoen bij Dames1 en heeft besloten hier geen vervolg aan te geven. Als vereniging respecteren we zijn besluit, maar vinden het uiteraard erg jammer. Arjen is vorig jaar overtuigend kampioen geworden met Dames 1, en dit jaar koerst het team op handhaving af. We zijn er van overtuigd dat dat ook zal gaan lukken. Uiteraard hopen we Arjen ook na dit seizoen nog terug te zien op HCB.