Kerstdiner A, B, C en D jeugd

29-11-2018

Zoals vooraangekondigd in de HCB nieuwsbrief, is er dit jaar de mogelijkheid met je team kerst te vieren in het clubhuis. Uiteraard zal het clubhuis in gezellige kerstsfeer zijn en serveert Koen een heerlijk kerstdiner.  


We hebben voor elke lijn een avond gereserveerd en het menu afgestemd op de leeftijd. 


Voor de C en D jeugd is er een 2 gangen diner. Het hoofdgerecht bestaat uit en hamburger die de kinderen zelf kunnen opbouwen met allerlei toppings  en uiteraard met verse frites, gevolgd door een ijsje. Bij het diner krijgen de kinderen frisdrank.


Voor de A en B jeugd staat een 3 gangen diner op het menu.  Als voorgerecht kan gekozen worden uit een capaccio of een caprese,  het hoofdgerecht bestaat uit een hamburger die de kinderen zelf kunnen samenstellen met verse frites en natuurlijk gevolgd door een heerlijk chocolade dessert. Ook bij dit menu krijgen de kinderen frisdrank.


Teambegeleiders (trainers, coaches en managers)  zijn ook van harte welkom. Voor hun is er een speciale ‘begeleiders’ tafel. 


Datums:

D  teams -  dinsdag 18 december       17.30 - 20.30 uur

C -teams -  woensdag 19 december   18.00 - 21.30 uur

B - teams - donderdag 20 december   19.00 - 22.30 uur

A - teams - vrijdag 21 december          19.00 - 22.30 uur


Dresscode:  Je beste kerstoutfit ! 

 

Kosten;

C en D jeugd   2 gangen diner   € 15, -  (incl frisdrank)

A en B jeugd    3 gangen diner   € 20,-   (incl frisdrank)Heb je vragen of wil je je team aanmelden, mail dan naar Koen [email protected]