Zaterdag 15 december ; HCB kerstdiner en feest

26-11-2018Zaterdag 15 december vieren we kerst bij HCB.  Het clubhuis is in gezellige kerstsfeer en de AC leden hebben er alles aangedaan om er een mooie avond van te maken.  De avond is opgedeeld in twee delen;


18.00 - 22.00 uur Kerstdiner voor senioren en trimhockeyers.

We beginnen met een diner en live muziek voor de senioren en trimhockeyers. Het thema van het diner is Peaky Blinders. Koen bereid een heerlijk diner en er zal live muziek aanwezig zijn.  Beleef kerst in de stijl van de jaren 20!


Meld je aan voor het diner door een mail te sturen naar [email protected] .  De kosten voor het diner bedragen €20,00 voor snelle beslissers. Vanaf 8 december zal het kaartje € 25,00 zijn! Het geld dient vooraf overgemaakt te worden naar NL32 ABNA 0495 5592 10 t.n.v. Hockeyvereniging Barendrecht.  Nadat wij de aanmelding en het geld hebben ontvangen is je reservering definitief.22.00 - 02.00 uur Kerstfeest senioren, trimhockeyers en A en B - jeugd.

Vanaf 22.00 uur gaan de stoelen en de tafels aan de kant! DJ Brosz is er natuurlijk bij en vanaf dat moment zijn ook de A en B jeugdleden van harte welkom. Het thema is gala, dus kom op je kerstbest! 


Let op; om  00.00 uur gaat de poort dicht, dus zorg dat je voor die tijd binnen bent!


Intro’s

HCB leden mogen 1 intro meenemen naar het feest. De intro’s moeten vooraf zijn aangemeld op www.hcb-intro.nl.  Let op: Een intro komt alleen binnen samen met het HCB lid die hem/haar heeft geintroduceerd en betalen € 7,50 entree. 


Ook voor dit kerstfeest geldt;  Bezoekers onder de 18 drinken geen alcohol,  NO drugs en ID verplicht. Zowel bij de poort als in het clubhuis is alcohol controle aanwezig.