Belangrijk nieuws over contributiebetaling via Clubcollect.

3-8-2018
Afgelopen zomer hebben wij de de incassering van onze contributies uit handen gegeven aan ClubCollect. Het is voor een vereniging van onze omvang een aantrekkelijk alternatief voor vele vrijwilligersuren, waar we er niet zo heel veel van hebben. De transitie is echter niet zo gladjes verlopen als we hadden gehoopt. Dat vinden we jammer, vandaar nog deze extra toelichting. 

Ieder lid heeft op het mailadres waar hij/zij normaal ook de factuur van ons ontvangt, een mail van ClubCollect gekregen. Heb je die niet gekregen, check je spambox. Dan zit die wellicht daarin. Het is belangrijk dat u uw gegevens controleert en een keuze maakt in hoeveel termijnen u wenst te betalen. Wilt u in 1 keer betalen, dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Wilt u in meerdere termijnen betalen, dan kost dat 1 euro per termijn. U kunt kiezen op welk moment in de maand u uw afschrijving(en) wil laten plaatsvinden, zodat het u het beste uitkomt. Zoals voorheen ook gebruikelijk dient minimaal 50% van het contributiebedrag voor aanvang van de competitie te worden voldaan.

Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer, worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens is geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Mocht u vragen hebben, dan kunt u die stellen via de link in de ClubCollect mail. Die komen dan terecht bij onze financiele commissie, en die zullen u zo snel als mogelijk van een goed antwoord voorzien. Mocht u geen mail hebben ontvangen, dan kunt u via[email protected]daar melding van maken.