15, 16 17 augustus : Super gaaf hockeykamp bij HCB met Pirmin Blaak, Mirco Pruysen, Billy Bakker en de skills van de Selfpass crew.

21-7-2018Al over een paar weken gaan er spectaculaire dingen gebeuren op het complex van HC Barendrecht. En daar kan jij bij zijn!

Jullie hebben de geweldige skills van de Selfpass crew meerdere keren op social media voorbij zien komen. En elke keer weer vraag je jezelf af: Hoe doen ze dit? Jullie hebben de spectaculaire reddingen van Pirmin Blaak gezien. En elke keer weer vraag je jezelf af: Hoe doet hij dit? Jullie zagen de onnavolgbare dribbels van Billy Bakker en de 30 goals van Mirco Pruyser dit seizoen. En weer vroegen jullie jezelf af: Hoe doen ze dit?

Dit is jouw kans om 3 dagen lang tijdens verschillende trainingen alles te leren van Billy BakkerMirco PruyserPirmin Blaak en de Selfpasscrew! Elke dag is er een uniek programma waarbij wij jullie in korte tijd veel tips en tricks gaan geven om zo nog beter te worden. 

Het programma van de spelers wordt geschreven door Billy BakkerMirco Pruyseren de Selfpass crew. In dit programma gaat er gefocust worden op scoren en passeren in combinatie met spectaculaire tricks!

De keepers ondergaan een exclusief programma geschreven door Pirmin Blaak en ondersteund/uitgevoerd door Goalieworks. Dit programma is uniek voor de keepers en gaat zich focussen op de technische aspecten van het keepen maar ook het spelen van duels, strafcorners en shoot-outs!

Naast dat de spelers en keepers gescheiden aan een exclusief trainingsprogramma werken. Gaan zij ook elke dag 1-2 trainingen samen aan de slag om elkaar beter te maken en uit te dagen!

Je slaapt tijdens dit kamp thuis om zo elke dag weer top fit op het veld te kunnen staan!

Ben jij tussen de 8-16 jaar, keeper of speler, schrijf je dan snel in voor deze unieke en eenmalige kans om samen te trainen met de grootste hockeyers op dit moment!

Alle deelnemers ontvangen een uniek The X Camp shirt!

Inschrijven kan via de site van BP College ; http://bit.ly/X-camp