Vrijdag 18 mei Spelregelcafe voor begeleiders en ouders C- en D-jeugd.

30-4-2018

Vrijdag 18 mei vindt bij HCB het eerste spelregelcafe voor ouders en teambegeleiders van de HCB C en D jeugd plaats. Op een leuke en informatieve manier vertellen we welke spelregels er allemaal zijn. Door praktijk voorbeelden van 2 bondsscheidsrechters, tevens ouders van kinderen van onze eigen club, zullen aanwezigen een beeld krijgen wat kinderen qua spelregels geleerd krijgen en waar de scheidsrechters die de teams fluiten rekening mee moeten houden. Uiteraard is er ruimte om tussendoor vragen te stellen. 

Waarom een spelregelavond?

Met deze avond willen we de kennis betreft de spelregels lang de lijn vergroten. Met kennis van de spelregels wordt het kijken naar een wedstrijd van de teams nog leuker. We hopen zelfs ons enthousiasme voor de arbitrge te kunnen overbrengen en wellicht enthousiaste begeleiders en ouders te vinden die ook hun scheidsrechterskaart willen halen. 

Aanmelden; 

Word supporter met kennis van zaken en meld je aan via [email protected].  Het zou mooi zijn wanneer een aantal ouders per team het spelregelcafe bezoeken, zodat de kennis van de spelregels breder gedeeld kan worden.

Datum : vrijdag 18 mei 
Plaats  : HCB clubhuis
Tijd     :  het cafe start om 18.00 uur en blijft open zolang het gezellig is.