Nieuw HCB Wedstijdtenue

7-3-2018
Beste HCB leden en ouders van leden,

Zoals je wellicht nog weet, was de HCB kleding in de eerste helft van het seizoen een punt van aandacht. Tot op heden werkten we samen met 2 kledingleveranciers; Field&Hockey voor het wedstrijdtenue en GoalieGoods voor de HCB teamwear. Dat was om verschillende redenen niet wenselijk en daarom is besloten over te gaan naar één leverancier voor alle HCB kleding. 

De keuze is gemaakt.
Om tot een goede keuze te komen, is er eind vorig jaar een gebruikersgroep, bestaande uit leden van verschillende leeftijden en ouders van jeugdleden, opgericht. Samen met deze leden is gekeken naar beide collecties. De gebruikersgroep heeft unaniem de collectie van TK, verkocht door GoalieGoods, aangewezen als best passend bij onze vereniging. Het bestuur heeft dit advies overgenomen. 

Wat betekent dit voor jou?
De keuze, zoals die nu is gemaakt, heeft tot gevolg dat we met het wedstrijdtenue overgaan naar het merk TK.  Samen met de gebruikersgroep en GoalieGoods gaan we vaststellen hoe het nieuwe tenue er precis uit zal zien. Wel kunnen we nu al zeggen dat het er anders uit zal zien maar niet in die mate dat iedereen persé volgend seizoen een nieuw tenue moet aanschaffen. De clubkleuren zijn immers al sinds jaar en dag groen met oranje en dat blijft zo. Maar het is natuurlijk wel leuk om het seizoen te beginnen in zo’n nieuw HCB tenue!

In de loop van de tweede seizoenshelft zal het nieuwe tenue worden gepresenteerd en zal er meer informatie komen over bestellen, passen en leuke teamaanbiedingen. 

En als je shirt, rokje of broek nu al te klein is? 
Het kan natuurlijk zijn dat je zoon of dochter hard groeit en al eerder een nieuw shirt, broek of rokje nodig heeft. Daarop hebben we het volgende bedacht; 
In het clubhuis staan op het podium 4 bakken waar iedereen zijn te kleine kleding kan indoen. Mocht je nog een shirt, rokje of broekje nodig hebben, en je vindt de juiste maat ertussen, neem het gratis mee.  Maar ook… lever je te kleine (schone) HCB wedstrijdtenue in!  Zo helpen we elkaar tijdens de overbrugging naar de het nieuwe tenue. We hopen van harte dat veel van jullie hieraan meewerken. 

Het nieuwe HCB wedstrijdtenue zal voor het nieuwe seizoen verkrijgbaar zijn in de hockeywinkel van GoalieGoods, aan de Rijksstraatweg 171 in Ridderkerk. Tot die tijd houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot de mooie nieuwe TK kleding.  

Vragen? Mail naar Reninca de la Combé  (Bestuurslid HCB)
[email protected]