Hockey-zomer-kamp bij HCB.

27-1-2018


Begin je zomervakantie bij HCB!


Van 16 tot en met 20 juli, de eerste week van de zomervakantie, zijn er bij HCB  leuke hockeykampen. Deze worden georganiseerd door Nationale hockeykampen. 


Er zijn twee verschillende kampen; hockeykampen junior en original en tophockeykampen. 


Hockeykamp Junior.


Leeftijf 6 - 8 jaar, beginners en gevorderden.


Houd jij van hockey, maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je ook graag rond op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou! Je krijgt aan een clinic van een topspeler en doet mee andere leuke sporten Het kamp bestaat uit 50% hockey en 50% ander sport en spel waaronder een luchtkussen. 


vanaf  € 279,00


Hockeykamp original.


Leeftijd :  8 t/m 12 jaar, beginners en gevorderden


Dit hockeykamp is speciaal voor kinderen die heel graag hockeyen, maar andere sport en spel vormen ook leuk vinden. Het kamp bestaat voor ongeveer 70% uit hockeyactiviteiten, incl clnic van een topspeler. Naast het veelzijdige hockeyprogramma is er ook tijd voor heel veel plezier en andere toffe activiteiten. Zo is er altijd een luchtkussen aanwezig waarop we kunnen spelen en doen we ook andere sporten en sportieve activiteiten. De ideale mix voor jouw ideale hockeykamp. 


vanaf € 279,00Tophockeykampen


Leeftijd :  hockeyers van 8 t/m 14 jaar


Daarnaast is er een tophockeykamp. Dit kamp is voor kinderen die maar één ding willen en dat is hockey!  In deze 5 dagen krijg je clinics voetenwerk en balhandling en video-analyse (5-daagse kampen). Ook komt er een topspeler langs en krijg je training van een topcoach. Door de specialistische trainingen en de vele wedstrijdjes is dit hét kamp als jij echt beter wil worden.


vanaf € 379,00


De kampen bij HCB zijn dagkampen, dus zonder overnachting. 


meer informatie : klik hier.  

aanmeldformulier: klik hier


Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met één van de overnachtkampem. COmbineer hockey en strand op het hockey en beachkamp, daag jezelf uit tijdens het tophocekykamp Advenced, of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme hockeyavontuur. Kijk voor meer informatie op:
www.nationalesportkampen.nl/begeleiden.
 
Voor alle trainers
Ben jij 17 jaar of ouder en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden.