Vrijdag 16 juni : 3de editie HCB Businessclub Bedrijventoernooi.

2-5-2017


It’s playtime in Barendrecht

Zin om de teamspirit in jouw organisatie te verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de 3e editie van het Bedrijventoernooi van Hockeyclub Barendrecht! Iedereen kan meedoen; ervaring is niet nodig.

Er zijn 3 poules: 1. onervaren 2. recreatief 3. competitief. Minimum leeftijd is 18 jaar. Doe mee en breng spieren in beweging waarvan je niet wist dat je ze had!

Bedrijventoernooi

Trommel collega’s en vrienden op en vorm een team. Schrijf je in voor één van de drie poules. Duur wedstrijden: 15 minuten. Ook als je géén lid bent van onze club kun je een bedrijfsteam inschrijven. Krijg je zelf geen compleet team bij elkaar? Geen probleem. Je kunt ook individueel inschrijven. Wij delen je dan in.

Vanaf 17.00 uur ben je welkom op de velden van Hockeyclub Barendrecht. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur. Tussendoor gaan de BBQ en de muziek al aan. Speaker Roel Pot houdt iedereen tijdens het toernooi op de hoogte van alle spannende momenten. De wedstrijden duren tot ca. 22.00 uur. Feesten kan tot in de late uurtjes.

Zorg dat je erbij bent!

Een team bestaat 8 personen. Het inschrijfgeld is €150 per team. Voor dit bedrag krijg je ook nog eens 8 BBQ bonnen en 24 consumptiebonnen. Zorg zelf voor een teamtenue. Hockeysticks zijn in beperkte mate beschikbaar op de club. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan wel van te voren even door. Let op: een bitje is verplicht!

Aanmelden

Stuur een mail naar [email protected] Uiterste inschrijfdatum is 10 juni 2017. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Degelink (06-55896115). Toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Onze fans kunnen ter plekke bonnen kopen voor drankjes en BBQ.

Met vriendelijke groet, Bestuur Businessclub HCB