Meld je nu aan voor het HCB lustrumfestival op 3 juni!

25-1-2017

Gefeliciteerd… je hockeyclub is jarig! Zaterdag 3 juni vieren we de 40ste verjaardag van HCB met een groot lustrumfestival. Het is de hele dag feest voor alle leden, oud leden en ouders van HCB jeugdleden!  Met activiteiten binnen de lijnen maar ook buiten de lijnen is er veel te doen. 


Zo komt foodlover Ross Heemskerk met zijn team van Kitchen of Heemskerk de heerlijkste gerechten klaarmaken op hun Big Green Eggs, en kun je lekkere ijsjes kopen bij de caravan van Hemels, uiteraard staat het team van Shoot klaar met frisse drinks. Er zijn DJ’s, je kunt op de foto met je hockeymaatjes en veel en veel meer.  Meld je aan via de onderstaande links en feest mee! Hieronder lees je het programma van de dag;


10.00 - 13.00 Jongste jeugd.   

VOL

Voor de jongste jeugd beginnen we met een echt kinderfeest. Uiteraard wordt er gehockeyd maar ook buiten de lijnen is er van alles te doen. Wat dacht je van op de foto gaan met je maatjes in de photobooth, of lekker dansen op de muziek van DJ Creeps die speciaal voor jullie is ingevlogen! Kortom hier wil je bij zijn! 


13.00 uur   Trimhockeytoernooi.

Vanaf 13.00 uur is er een intern trimhockeytoernooi op veld 2. De groep trimhockeyers bestaat vooral uit ouders van HCB jeugdleden.  Speciaal voor deze gelegenheid spelen hun kinderen vandaag een wedstrijdje mee.  Is trimhockey misschien ook iets voor jou, kom dan zeker kijken. 


Kennismakingsclinic Golfclub Cromstrijen.

Vanaf 14.00 uur hebben seniorleden en ouders de kans om de sportieve horizon te verbreden. Op het miniveld staat een 3 holes golfbaan klaar en leer je pitchen en putten onder leiding van leden van Golfclub Cromstrijen. Er zijn leuke prijzen te winnen en onder de deelnemers  zal een gratis golfschool lidmaatschap, tot eind 2017, worden verloot.


14.00 uur  ABCD jeugd.

Voor de A/B/C/D organiseren Joost&Joost uit Heren 1 een spectaculaire sponsorloop "Rennen voor de nieuwe velden”  Je loopt met je hele team en maakt kans op een geweldige prijs, namelijk een eigen reclamebord met teamfoto langs het nieuwe veld. Om er een groot feest van te maken, staat onze eigen HCB DJ Jelle achter de draaitafel! Neem wel je stick mee want die kan je weleens hard nodig hebben... Deelname wordt georganiseerd door de teammanagers van de verschillende teams!


15.30 uur  Reunistenborrel

Dit lustrum is ook een uitstekende gelegenheid om spelers, trainers, coaches uit 

eerdere jaren weer eens te ontmoeten. Een ouderwets gezellige hockeyborrel 

onder het genot van een hapje, drankje en mooie verhalen. Huidig senior leden zijn uiteraard ook van harte welkom om oud teamgenoten weer te ontmoeten.


Om de organisatie in goede banen te leiden willen we je vragen om je vooraf aan te melden.


16.00 uur   Hockeywedstrijd.

Hockeywedstrijd tussen gelegenheidsteams speciaal voor dit lustrum samengesteld. In de teams spelen oud leden uit eerdere jaren en zelfs uit veel eerdere jaren samen met seniorleden van nu. Een veld vol historie en sportief weerzien!


17.00 uur tot 22.00 uur  FEEST

Vanaf 5 uur is het feest voor jong en oud, de teams die het kampioenschap binnen hebben, worden gehuldigd en de winnaar van de sponsorloop wordt bekend gemaakt. Op het podium draait  HCB DJ Max en  spelen live The Originals De band is bekend van o.a. Radio 538, Vrienden van Amstel Live en vele grote festivals. De band is interactief en spelen alles verzoek! Wat wil je horen?


Ouders

Ouders van HCB jeugdleden zijn ook van harte welkom op dit grote feest, net als broertjes en zusjes! Meld je aan, en feest gezellig mee! 


Aanmelden

Om alles in goede banen te leiden, vragen we je om ons te laten weten dat je komt.


     

Reünisten :                            http://lustrum.hcbarendrecht.nl/     

Seniorleden                           http://lustrum.hcbarendrecht.nl/                   

Ouder van HCB Jeugdleden http://lustrum.hcbarendrecht.nl/  


Aanmelding ABCD jeugd gaat via de sponsorloop. 


De kleine lettertjes.

Het HCB Lustrumfestival is een besloten feest uitsluitend toegankelijk voor HCB leden, oud leden en ouders van HCB jeugdleden. Introducees zijn niet toegestaan, maar de liefde van je leven is van harte welkom. Zoals altijd bij HCB: als je geen 18 bent, drink je geen alcohol, ID verplicht en in het bezit zijn van drugs is ten strengste verboden. Om 20.00 uur sluit de toegangspoort.  Mocht je vragen hebben betreft het lustrum mail dan naar [email protected]

 
Tot ziens op 3 juni!