zaterdag 10 dec; HCB Kerstdiner - reserveer nu je plekje.

18-10-2022

HCB kerst 20220

A touch of gold


Op zaterdag 10 december vieren we kerst bij HCB. Senioren, veteranen, trimhockeyers, sponsoren, ouders en fans zijn van harte uitgenodigd om op deze avond het HCB kerstfeest te vieren. Natuurlijk is het clubhuis volledig in gezellige kerststijl en verzorgt Koen een heerlijk drie gangen kerstdiner. 


Dit jaar een bijzondere editie van ons traditionele kerstdiner. In samenwerking met de club, zullen de spelers en speelsters van heren en dames 1 voor jullie een fantastische avond organiseren.  Zo nemen zij de bediening op zich en zullen voor jou het vuur uit de sloffen lopen. Tussen de gangen door organiseren zij een veiling met bijzondere items. 


Bieden kun je bijvoorbeeld op een diner bij jou thuis bereid door twee culinaire talenten uit Heren 1.  Of op een HCB shirt gesigneerd door sleepkanon Jeroen Hertzberger,  tegen een goed bod komen de trainers van heren 1 jouw team training geven, kun je bieden op een echt collectersitem; de zeldzame HCB stropdas en zijn er nog veel meer bijzondere items die onder de hamer gaan.  De opbrengst komt ten goede aan het trainingsweekend van Heren 1 en Dames 1. 


Natuurlijk is er tijdens het diner muziek op de achtergrond,  Na het diner gaan de tafels aan de kant en blaast de Dj de ballen uit de boom. Op het podium niemand minder dan DJ Michael,  die eerder de tent op zijn kop zette tijdens het laatste Friends & Family toernooi,


Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom, rond 19.30 uur gaan we aan tafel. 


Dresscode:  Touch of gold. 


Aanmelden :

https://forms.gle/qaKjFxxhgTBqKGP89


Kosten

De kosten bedragen € 32,50 p.p . Na aanmelding ontvang je van ons een factuur.  


Heb je vragen, mail dan naar [email protected]


Aanmelden dan tot  5 december!