zaterdag 29 oktober ; Halloween toernooi voor O18 en O16 .

27-9-2022
Op 29 oktober as. organiseert HCB een Halloween toernooi voor teams uit de O18 en O16 jeugd. Het is een recreatief toernooi waar hockey en fun hand in hand gaan. Teams uit alle windstreken zijn welkom!  


Het thema van het toernooi en feest is Halloween en we zijn benieuwd hoe jouw team hiermee aan de slag gaat. 


Hockey. 


Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom. Na ontvangst van de teams, starten vanaf 11.00 uur de eerste wedstrijden.

wedstrijdinfo

 We streven ernaar elk team minimaal 4 wedstrijden te laten spelen. Elke wedstrijd duurt 20 minuten. De finales zijn om 15:30. 


Food & drinks


Rond lunchtijd staat een uitgebreid lunchbuffet klaar in ons gezellige clubhuis, met verse broodjes, salades en een ruime keuze aan beleg, hartig en zoet.  Aan het einde van de middag gaat de BBQ  aan voor een heerlijke hamburger, geserveerd met verse frites voor je hele team.


We combineren hockey graag met gezelligheid en daarom zal er vanaf 16.00 (?) een Dj aanwezig zijn, die de winnaars huldigt en natuurlijk het dak eraf blaast. Ga jij naar huis met die felbegeerde prijs (best gekleed/vriendelijkste/toernooiwinnaar?  Het feest is rond 21.00 afgelopen. Aanmelden


Aanmelden kan tot  21 oktober middels het invullen van inschrijfformulier 


https://forms.gle/RVjenZtHFP2wX9Ye8


Heb je vragen mail dan naar [email protected].Kosten


€ 19,50 per persoon incl lunch en BBQ.  De betaling voor het hele team en begeleiding dient in 1x te worden gedaan op rekeningnummer NL60 ABNA 0509 0399 60 tnv Hockeyclub Barendrecht De inschrijving van het team is definitief wanneer de betaling bij ons binnen is. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per mail.