Kaarten Friends&family lustrumfeest

18-5-2022


Op 25 juni vieren we de verjaardag van HCB met Friends & Family toernooi en een groot lustrumfeest.  Dat iedereen hier heel veel zin in heeft, blijkt wel uit het aantal aanmeldingen voor het toernooi; maar liefst 45 teams, ruim 500 spelers, gaan meedoen aan de lustrumeditie van het Friends & Family toernooi. Het toernooi is dan ook vol en inschrijving niet meer mogelijk. 


Het toernooi gaat al in de middag niet geheel geruisloos over in een gezellig lustrumfeest.  In de feesttent op het podium schroeft de DJ al vanaf 14.00 uur het aantal decibellen prettig op. En rond zes uur krijgen we visite van de Familie de Bruyn. Een muzikale familie die spelen wat jij vraagt!  De BBQ staat aan en de bar is uiteraard open. Het feest zal rond 21.00 eindigen. 


Leden, ouders/familie van leden en andere relaties van HCB kunnen deze clubverjaardag meevieren. Hiervoor zijn losse toegangskaarten aan de poort te koop a € 8,50 per stuk. 


We willen deze clubverjaardag natuurlijk met zoveel mogelijk mensen vieren, maar wanneer het feest overvol raakt en veiligheid in het gedrang komt, zullen we de poort moeten sluiten. Voor iedereen.  


Voorlopig gaan we daar niet van uit en kijken we uit naar een geweldig toernooi en feest


Mocht je vragen hebben, mail dan naar [email protected]