(zaal)hockey vanaf zaterdag 15 januari

14-1-2022

Zojuist is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat binnen sporten in teamverband weer mogelijk is. Echter met de beperking dat er niet tegen andere clubs gespeeld mag worden. De zaalcompetitie zal dus niet worden hervat. 


Wel kunnen we vanaf morgen weer gebruik maken van onze Ballentent. De onderlinge wedstrijden die voor morgen gepland staan op het veld, zullen verzet worden naar de hal. Dit heeft echter wel gevolgen voor de aanvangstijden omdat we van planning moeten terug brengen van 4 naar 2 velden. De aanvangstijden voor morgen zijn te zien in het trainingsschema ‘zaal’. We maken de planning van de onderlinge wedstrijden vanavond nog rond. De planning voor dit weekend zal vanavond zo snel mogelijk te zien zijn in het trainingsschema van de zaal (zaal week 2) op website en app. Let op; niet in het wedstrijdschema, want daar staat nog altijd de KNHB competitie maar in het trainingsschema ! 


De versoepelingen gelden voor zowel de jeugd als de senioren. De trainingscoördinatoren zullen dit weekend wederom een nieuw trainingsschema maken voor de aankomende periode. Het schema is vanaf zondagavond te zien in het trainingsschema op de website in in de HCB App.


Publiek is bij deze wedstrijden en trainingen niet toegstaan. Per team mogen 3 begeleiders + een scheidsrechter mee met de teams, dit is incl coaches, teammanagers en eventuele ‘filmouders”


Het clubhuis is gesloten, op de toiletten na. Kleedkamers zijn gesloten. Keepers en trainers kunnen uiteraard hun spullen uit de lockers halen.


Over de plannen voor het volgende weekend, communiceren we begin deze week.