Informatie bezoekende teams.

7-6-2021

Informatie voor bezoekende (jongste) jeugd teams regionale competitie. Vanaf zaterdag 12 juni organiseert de KNHB regionale wedstrijden voor Jongste Jeugd en Junioren.  Speel je als bezoekende club bij HCB, jullie zijn van harte welkom, wij kijken ernaar uit.  


Op het gebied van coronamaatregelen, gaan we de goede kant op maar zijn we er nog niet.  Daarom aandacht voor het volgende: 


De  bezoekende teams mogen een beperkt aantal begeleiders meenemen het complex op. Onder begeleiders verstaan wij coaches, trainers, spelbegeleiders JJ en rijouders. 

  • Junioren (A t/m D) max 6 begeleiders 
  • Jongste Jeugd max 4 begeleiders

Per team mogen maximaal 3 personen mee het veld op. Bij Jongste Jeugd teams is dit inclusief spelbegeleiders. 


Teams mogen niet eerder dan een half uur voor de wedstrijd het complex op. 


De rijouders hebben de gelegenheid om op ons horeca terras plaats te nemen.Hier gelden echter de geldende maatregelen zoals in alle horeca gelegenheden. Er mogen 50 personen op het terras en 50 personen binnen in het clubhuis, zittend aan tafels op aangewezen plekken. Hiervoor geldt vol = vol. Het gebruik van consumpties is verplicht. 


Buiten de afzetting van het terras, zijn toeschouwers niet toegestaan. Het is dus niet toegestaan om langs de velden te verblijven. 


Heb je vragen, mail Marianne [email protected]