Theo Kouters en Wim Milder benoemd tot Lid van Verdienste

2-6-2021HCB draait op vrijwilligers. Dat zijn er ontzettend veel, ieder seizoen weer. Maar sommige vrijwilligers hebben zo’n bijdrage geleverd, dat ze Lid van Verdienste worden. 

Theo Kouters is al jaren lang bezig met de materialen van de vereniging. Zelfs nog op Ziedewij. Keepers en trainingsmaterialen worden al jaren door hem verstrekt, en dat heeft hij altijd in een bepaalde gepassioneerde bescheidenheid gedaan. Als je dat al zo lang zo goed doet, is een plekje in de schijnwerpers nu wel even nodig! Dank je wel Theo, klasse. 

Wim Milder heeft ongelooflijk veel betekend voor HCB. Begonnen als coach, werd hij al snel actief in de Technische Commissie en daar ook voorzitter van. In die rol heeft hij jaren in het bestuur gezeten, en dat is geen kleine rol, zoals velen van jullie ook beseffen. Altijd hoor en wederhoor, maar soms ook moeilijke beslissingen moeten nemen. De laatste jaren heeft Wim aan sponsoring nieuw elan gegeven. Hij heeft de marge voor HCB op een voor sponsors prettige wijze verhoogd, en daar profiteren alle leden van. Nu gaat hij door in de commissie Sociale zaken en gedrag, en zwaaien we hem uit als (bestuurs)Lid van Verdienste. Top Wim, dank je wel!