Corona bij HC Barendrecht

15-3-2021

In de afgelopen week zijn er meerdere meldingen bij ons binnen gekomen over kinderen die positief zijn getest op het corona-virus. Als club staan wij in nauw contact met de GGD en proberen we het besmettingsrisico bij HCB zo laag mogelijk te houden. 


Thuisquarantaine. 


Nu de scholen weer open zijn, komen kinderen in thuisquarantaine omdat er op school iemand positief is getest op corona. Zit je in thuisquarantaine, dan kom je vanzelfsprekend ook niet naar HCB, niet voor een training en niet voor een onderlinge wedstrijd. Ook al heb je zelf geen klachten! 


Zit je niet in quarantaine maar heb je wel klachten passend bij het corona virus, blijf dan ook thuis!


Positieve uitslag? Laat het weten!


Is je zoon/dochter positief getest op het corona virus, meld het bij ons!  Het is van belang dat we binnen de  club overzicht hebben in welke teams corona voorkomt om in te schatten wat het besmettingsrisico is. Na een melding nemen we contact op met de GGD en krijgen een advies over de maatregelen voor het team en anderen binnen de club en zullen betrokkenen informeren.


Melden van een positieve testuitslag kan per mail naar Marianne Beenen, [email protected] . 


Samengevat; 


Zit je in quarantaine, blijf  thuis! 

Heb je een positieve testuitslag, laat het weten! 


Met elkaar kijken we uit naar betere tijden, tot die tijd hopen we dat iedereen er aan meewerkt om het besmettingsrisico bij HCB zo laag mogelijk te houden. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. 


Mail  naar Marianne Beenen, [email protected] .