Corona en HCB in aankomende weken

16-10-2020


De afgelopen week werden de corona maatregelen opnieuw aangescherpt. Dit heeft ook consequenties voor het  hockeyen bij HCB.  We zijn momenteel druk bezig met de organisatie van zoveel mogelijk hockey binnen de voorwaarden.


Jongste Jeugd en Junioren


Na de herfstvakantie gaan de trainingen van de Jongste Jeugd en Junioren verder zoals afgelopen periode. De competitie ligt stil, maar wedstrijden tegen andere HCB teams zijn wel toegestaan. De eerste onderlinge wedstrijden zullen zaterdag 31 oktober worden gespeeld, zonder toeschouwers. De TC maakt hiervoor een wedstrijdschema wat zij zo snel mogelijk zullen communiceren. In verband met de veldcapaciteit is het niet mogelijk om daarnaast zelf wedstrijden te organiseren. 


Herfstvakantie.


Deze week is het herfstvakantie en zijn er geen trainingen. Evenals andere jaren is het complex gesloten. Maandag 26 oktober beginnen de trainingen weer. 


Aankomende week zullen we, naast het wedstrijdschema voor de onderlinge wedstrijden, wederom de corona maatregelen communiceren. 


Senioren.


Volgens de geldende maatregelen zijn trainingen en wedstrijden niet toegestaan.
We wensen jullie een fijne herfstvakantie, blijf gezond en zorg voor elkaar. Mocht je vragen hebben, blijf er niet mee lopen, maar mail naar Marianne Beenen; [email protected]