Teamavonden en nieuwe collectie HCB Teamwear bij De Hockeywinkel

19-7-2020


Het turbulente hockeyseizoen 2019-2020 ligt weer achter ons en staan we in augustus weer in de startblokken om ons voor te bereiden op een hopelijk mooi nieuw seizoen. 

De indelingen van de teams zijn inmiddels bekend en uiteraard hebben we ook dit jaar samen met onze partner ‘de Hockeywinkel’ een assortiment samengesteld om de teams aan te kleden. Er worden door ‘de Hockeywinkel’ speciale teamavonden georganiseerd waarbij productspecialisten aanwezig zijn en er extra kortingen zijn op materialen zoals sticks en hockeyschoenen. Naast TK hebben we voor de teampakken dit jaar ook het bekende en succesvolle merk Indian Maharadja toegevoegd aan het assortiment. In de bijlage treffen jullie het assortiment aan. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kan je terecht bij: 

 

De Hockeywinkel                 : Ziedewij 13A, 2991 LA Barendrecht 
Openingstijden                    : Woensdag en vrijdag van 12.00 - 17.00 uur, zaterdag van 9.00 - 17.00 uur
Email                                    : [email protected] 
Telefoon                               : 0180-239564


Uiteraard zijn er extra sponsormogelijkheden beschikbaar op ons hockeycomplex. Naast dat er nog voldoende plek is voor een reclamebord zijn er ook mogelijkheden voor banieren of uw video op ons Led-scherm bij Veld 1. Neem hiervoor contact op met [email protected] of bel met Wim Milder op 06-51183747 voor meer informatie. 

 


Bijlage